Carlo Ancelotti hatasýný kabul etti! Arda Güler'den özür diledi
ABONE OL

Ýspanya, Real Madrid'in Mallorca karþýsýndaki etkisiz oyununu, kaybedilen puaný ve Carlo Ancelotti'nin deðiþiklikleri yapmakta gecikmesini konuþuyor.

Ýlk yarýda iyi oynayan ancak ikinci yarý rakibin deðiþikliklerine yanýt veremeyen Real Madrid, La Liga'ya puan kaybýyla baþladý.

Mallorca karþýsýnda 1-1'den skoru döndüremeyen takýmda hücum hattý etkili gibi gözükmesine raðmen ikinci gol gelmedi.

Ýspanyol basýný Carlo Ancelotti'yi deðiþiklikleri geç yapmakla suçlarken Ýtalyan teknik adam bu konuda yorum yapmak istemediðini söyledi.

Ýkinci yarý düzenini kaybeden ve savunma ile hücum attý arasýndaki baðlantýsý kopan Real Madrid'de Ancelotti sorunu Modric'le çözmeye çalýþtý.

Luka Modric hücum etkinliðini artýrdý ancak gerideki boþluklar daha da arttý.

Toni Kroos'un yokluðunu ilk kez hisseden Real Madrid'de Ancelotti ikinci oyuncu deðiþikliði hamlesi için çok geç kaldý. 82. dakikada Arda Güler, Brahim Diaz ve Lucas Vazquez'i hazýrlayan Ancelotti oyunun bir türlü durmamasý nedeniyle bu oyuncularý ancak 87. dakikada oyuna sokabildi. Artýk çok geçti ve Mallorca kalan dakikalarý iyi kullanarak maçýn berabere bitmesini saðladý.

Defensa Central Ancelotti'nin maç sonunda Arda Güler'le görüþtüðünü ve oyuncudan özür dilediðini yazdý. Ýtalyan'ýn basýn önünde deðilse bile kapalý kapýlar ardýndan deðiþiklik yapmakta geç kaldýðýný kabul ettiði belirtildi.