Carlo Ancelotti: Zor bir stadyumda zor bir maç olacak
ABONE OL

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid ile oynayacaklarý maç öncesi basýn toplantýsýnda açýklamalarda bulundu.

Ýtalyan teknik adam, son 39 maçta tek maðlubiyetlerinin geçen sezon Atletico Madrid maçýnda geldiðinin hatýrlatýlmasý üzerine, "Bu maçlar her zaman heyecan vericidir. Bence geçen sezona göre kendilerini geliþtirdiler ve daha iyi bir kadrolarý var. Bu sene bizimle ve Barcelona ile rekabet edeceklerdir." dedi.

"ZOR BÝR MAÇ OLACAK"

"Zor bir stadyumda, zor bir maç olacak." diyen Ancelotti, oyun planý konusunda gelen sorunun ardýndan, "4-3-3 ya da 4-4-2 oynayabiliriz, bizim için fark etmez. Kararlý ve birlikte oynayan bir takým görmek istiyoruz." sözlerini sarf etti.

"Bir oyun planýmýz var ve bunu uygulamaya çalýþacaðýz." açýklamasýnda bulunan Ancelotti, Atletico Madrid taraftarýndan gelebilecek ýrkçý tezahüratlarýn sorulmasýnýn ardýndan, "Bu konu hakkýnda konuþmadýk. Biz kazanmaya odaklanmýþ durumdayýz. Bu bizi ilgilendirmeyen bir þey. Eðer böyle bir þey yaþanýrsa gerekli kurumlar bununla ilgilenmelidir." þeklinde konuþtu.

Atletico Madrid ile Real Madrid, derbide 29 Eylül Pazar günü karþý karþýya gelecek. Mücadele TSÝ 22.00'de baþlayacak.