Galatasaray'da 5 ihtimal
ABONE OL

GALATASARAY’DA Mustafa Cengiz yönetiminin idari ibrasızlık kararının ardından ortaya birçok senaryo çıktı: 1- Başkan Cengiz ve yönetimi mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurma kararı almaya çalışacak. Mahkemeden bu yönde bir karar çıkarsa, seçim kararı alınmayacak. Yürütmeyi durdurma kararının ardından mahkemeden iki farklı karar çıkma ihtimali var.

2 FARKLI KARAR ÇIKABİLİR

2- Mahkeme yürütmeyi durdurmadan sonra ibrasızlık kararını da iptal eder ve yeniden bir ibra oylaması isteyebilir. 3- Ya da mahkeme ibrasızlık kararını geçerli sayarak, Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu’nun ikinci döneminin ibra edilmediğini onaylar. Bu kararın alınması halinde yönetimin 1 ay içinde seçim kararı alması gerekir.

KAYYUM SEÇİME GÖTÜRÜR

4- Başkan Cengiz bu karara rağmen yine seçim kararı almazsa, genel kurul üyelerinden herhangi birisinin şikayeti halinde, konu yeniden mahkemelik olur ve büyük ihtimalle yönetim görevden alınıp, kayyum ataması yapılır. Kayyum ile seçim süreci başlar. 5- Bir ihtimal de Cengiz mahkemeye gitmekten vazgeçer ve seçim kararı alır.