Deðiþim fayda etmedi! Trabzonspor'da kötü gidiþat durmuyor
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'de ilk 5 maçýndan beraberlikle ayrýlan Trabzonspor'da, teknik direktör deðiþimi de sonuçlarý deðiþtiremiyor.

Bordo-mavililer, ligde Abdullah Avcý döneminde 2 karþýlaþmada 2 beraberlik, Þenol Güneþ yönetiminde de 3 maçta 3 beraberlikle 1 puan ortalamasýyla maçlarýný oynuyor.

Karadeniz ekibi, Avcý ile ligde Net Global Sivasspor ve ikas Eyüpspor karþýlaþmalarýndan 0-0'lýk beraberlikle ayrýlýrken Güneþ idaresinde Beþiktaþ ile 1-1, Bellona Kayserispor ile 2-2, Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldý.

GÜNEÞ ÝLE EN KÖTÜ BAÞLANGIÇ

Trabzonspor, takýmda 5. dönemini yaþayan Þenol Güneþ ile en kötü lig baþlangýcýný yaptý.

Bordo-mavililer, 1998-99 sezonunda 5. haftada göreve gelen Güneþ ile ilk 3 maçýnda 1 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 puan, 1993-94 sezonunda 5. haftada baþladýðý ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 maðlubiyet ile 4 puan elde etti.

2004-2005 sezonunda Güneþ ile ilk 3 haftada 9 puan alan Karadeniz ekibi, 2009-2010 sezonunda ise 2 galibiyet, 1 maðlubiyet ile 6 puan topladý.

Trabzonspor, Güneþ ile bu sezon ilk 3 maçýnda 3 puan alarak daha önceki 4 baþlangýcýnýn gerisinde kaldý.

11 RESMÝ MAÇTA 2 GALÝBÝYET

Trabzonspor, Avcý ve Güneþ yönetiminde bu sezon Avrupa kupalarý ve ligde toplam 11 resmi karþýlaþmaya çýkarken sadece 2 galibiyet elde etti. 7 maçtan beraberlikle ayrýlan Karadeniz ekibi, 2 karþýlaþmayý da kaybetti.

Karadeniz ekibi, lig maçlarýnýn yaný sýra Avrupa'da teknik direktör Abdullah Avcý yönetiminde 6 karþýlaþmaya çýktý.

Trabzonspor, galibiyetlerini UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya'nýn Ruzomberok takýmý karþýsýnda yaþadý.

Deplasmandaki karþýlaþmayý 2-0 kazanan Karadeniz ekibi, sahasýnda da 1-0'lýk galibiyet elde etti.

Bordo-mavililer, 3. eleme turunda Avusturya'nýn Rapid Wien temsilcisine sahasýnda 1-0, deplasmanda 2-0'lýk yenilgi ile elendi.

UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam eden Karadeniz ekibi, play-off turunda Ýsviçre'nin St. Gallen takýmý ile deplasmanda 0-0, sahasýnda 1-1 berabere kaldý. Penaltý atýþlarýnda Ýsviçre temsilcisine elenen Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti.