Denizlispor'da yeni sezon öncesi mesaisi devam ediyor
ABONE OL

Ýki haftalýk kamp sürecini deðerlendiren Denizlispor Altyapý Koordinatörü ve U19 Takýmý Teknik Sorumlusu Osman Kýraç, sýcak havaya raðmen çalýþmalara ara vermeden devam ettiklerine dikkat çekerek, "Ýki haftalýk bir hazýrlýk kampýmýz oldu. Sonraki süreçte biz U19 Takýmý'ný da belirlemiþ olduk. U17 grubu da belirlendi. Bunu belirlemedeki kastýmýz U17-U19 liglerinin takvimi ile ilgili bir sýkýntýmýz vardý. Oyuncu sayýsýna göre hareket edilecekti. O sorunu da bu þekilde çözmüþ olduk. A takýmýna 6 oyuncumuz çýktý. Kendilerine baþarýlar diliyorum" dedi.

Altyapý takýmlarýnýn bir program dahilinde çalýþmalara baþladýklarýný vurgulayan Kýraç, "U19 Takýmý dahil diðer yaþ gruplarý ile beraber çalýþmalara baþladýk. Bu sürede geçiþ dönemi gibi antrenmanlarýmýza baþladýk. Bölgesel Lig'de olduðumuz için ne zaman baþlayacaðý ile ilgili takvim henüz açýklanmadý. Açýklanýrsa daha net olarak çalýþmalarýmýza devam edeceðiz" diye konuþtu.

Elit Lig 10 Aðustos gibi baþlayacaðýný belirten Zafer Katrancý, "Sadece U17 Takýmýmýz orada yer alacaktý. Orada da büyük ihtimal bölgesel olarak lige katýlacaðýz. Þu anda hazýrlýklarýmýzý o doðrultu da sürdürüyoruz. Geçiþ dönemi antrenmanlarýnda iki gün takým antrenmaný, bir gün kuvvet antrenmaný, bir günde bölgesel antrenman yaparak çocuklarý bu þekilde hem antrenmansýz býrakmayalým hem de bu geçiþ dönemini tamamlayalým istedik" ifadelerini kullandý.