Devler Ligi'nde erken finalin ilk ayaðý Madrid'de!
ABONE OL

UEFA Þampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçýnda Real Madrid, yarýn sahasýnda Manchester City ile karþý karþýya gelecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak müsabaka ile iki takým, Devler Ligi'nde 11. kez rakip olacak.

UEFA Þampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aþamasý, dev bir mücadeleye sahne olacak. Þampiyonlar Ligi'nin iki güçlü takýmý Real Madrid ile Manchester City, çeyrek final ilk maçýnda yarýn TSÝ 22.00'da Santiago Bernabeu'da karþý karþýya gelecek. Müsabakanýn rövanþý ise 17 Nisan Çarþamba günü Etihad Stadyumu'nda oynanacak.

DEVLER LÝGÝ'NDE 11. RANDEVU

Real Madrid ile Manchester City, UEFA Þampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar 10 kez karþý karþýya geldi. Söz konusu müsabakalarda City, 4 galibiyet elde ederken, Real Madrid ise 3 kez rakibine üstünlük saðladý. Ýki takým arasýnda oynanan 3 müsabaka da beraberlikle sonuçlandý. Mavi-beyazlýlar, bu maçlarda 17 gol atarken, eflatun-beyazlýlar 14 golle karþýlýk verdi.

Ýki ekip, son olarak geçen sezon UEFA Þampiyonlar Ligi yarý final aþamasýnda rakip olmuþtu. Ýlk maç 1-1 berabere biterken, rövanþ maçýnda Madrid temsilcisini 4-0 maðlup eden Manchester City, finale çýkmýþtý.

ÝKÝ TAKIM DA ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ'NDE BU SEZON NAMAÐLUP

Devler Ligi'nde bu sezon Union Berlin, Napoli ve Braga ile C Grubu'nda yer alan Real Madrid, grubunu 18 puanla namaðlup lider tamamladý ve bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda Leipzig ile karþýlaþan Ýspanyol ekibi, ilk maçta 1-0 yendiði rakibi ile ikinci karþýlaþmada 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çýktý. Grup aþamasýnda Kýzýlyýldýz, Leipzig ve Young Boys ile mücadele eden son þampiyon Manchester City de grubunu 18 puanla namaðlup lider tamamladý. Son 16 turunda Kopenhag ile eþleþen Ýngiliz ekibi, rakibini iki maçta da 3-1'lik skorlarla geçerek adýný çeyrek finale yazdýrdý.