Dominik Livakovic, Twente rövanþýnda kaleyi devralacak!
ABONE OL

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Dominik Livakovic, Twente maçý öncesi taraftarý selamladý, dün de ilk idmanýna çýktý, rövanþta eldivenleri devralmaya hazýrlanýyor.

Altay Bayýndýr'ýn Manchester United'a transferi sonrasý Ýsmail Kartal, Ýrfan Can Eðribayat'a partner istemiþ, gündemdeki Livakovic için yönetim uygun zamaný beklemiþti.

Twente ile oynanan ilk maç öncesi gerçekleþen transfer ile Sarý-Lacivertli ekip kaleci sorununa da büyük ölçüde çare buldu.

RÖVANÞTA KALEYÝ DEVRALIYOR

Takýmý Dimamo Zagreb'in hem Avrupa Kupasý hem de Hýrvatistan Ligi maçlarýnda forma giyen Livakovic için Twente ile 31 Aðustos Perþembe günü Hollanda'da oynanacak olan rövanþ maçý bir anlamda vitrin olacak. Teknik direktör Ýsmail Kartal'ýn ilk maçýn 5-1'lik skorunu göz önünde bulundurup Hýrvat file bekçisine bu karþýlaþmada ilk 11'de yer vermesi bekleniyor. Baþarýlý eldiven dün de Sarý-Lacivertliler'le ilk idmanýna çýkmýþtý.

DOMINIK LIVAKOVIC KÝMDÝR?

Livakovic, 9 Ocak 1995 yýlýnda Hýrvatistan'da dünyaya geldi.

Kariyerine ülkesinin NK Zagreb takýmýnda baþlayan Hýrvat file bekçisi, 2015'te Dinamo Zagreb'e imza attý.

Dinamo Zagreb kariyerinde 290 maça çýkan 28 yaþýndaki kaleci, takýmýyla 6 lig ve 2 Hýrvatistan Kupasý zaferi yaþadý.

Livakovic, 45 kez forma giydiði Hýrvatistan Milli Takýmý'nda 2018 FIFA Dünya Kupasý'nda ikincilik, 2022 FIFA Dünya Kupasý'nda ise üçüncülük elde etti.