Dünya devi onun için geliyor! Galatasaray'ýn yýldýzý Ýspanya yolcusu
ABONE OL

Galatasaray'da ara transfer dönemine iliþkin çarpýcý bir iddia gündeme geldi. Sarý kýrmýzýlýlarýn yýldýz ismi Davinson Sanchez için reddedilmesi zor bir teklif kapýda...

YILDIZLARA ÝLGÝ SÜRÜYOR

Avrupa'nýn önemli ekiplerinin Süper Lig'in devlerine yönelik ilgisi sürüyor. Yaz transfer döneminde birçok yýldýzýna duyulan ilgi gündem olan Galatasaray'ý ara transferde de zorlu bir mücadele bekliyor.

BU KEZ BÝR DEV KAPIDA

Galatasaray'ýn kapýsý, ara transfer döneminde reddedilmesi zor bir teklif ile çalýnabilir. Süper Lig'den son olarak Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in ara transferde Galatasaray'ýn yýldýzý için harekete geçeceði belirtiliyor. Hem kulüp hem de oyuncu cephesinde reddedilmesi zor bir teklif gelebilir.

DAVINSON'UN PEÞÝNDELER!

2023 sezonunun yaz transfer döneminde Ýngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeli karþýlýðýnda transfer edilen Davinson Sanchez, geldiði günden bu yana fark yarattý. Sarý kýrmýzýlý formayý giydiði günden bu yana Okan Buruk'un en güvendiði isimlerden biri olan Kolombiyalý futbolcu ile ilgili olarak beklenmedik bir iddia ortaya atýldý. Arjantin basýnýndan Ole'nin haberine göre Ýspanya La Liga devi Real Madrid, 28 yaþýndaki savunmacýyý kadrosuna katmak istiyor.

YÜKLÜ BÝR TEKLÝF GELEBÝLÝR

Bu doðrultuda devre arasý transfer döneminde Cim Bom'un kapýsýnýn çalýnabileceði öne sürüldü. Gelen haberlere göre Eflatun-Beyazlýlar, yüklü bir bonservis bedeli önerisinde bulunarak, deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Davinson Sanchez'in de böyle bir teklif gelmesi durumunda Baþkent ekibine gitmeyi istediði bildirildi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon takýmýyla 7 maça çýkan Sanchez, 1 gol ve 1 asist yaparak katký saðlamýþ durumda.