Dursun Özbek Jose Mourinho transferini deðerlendirdi! ''Galatasaray bayaðý endiþelendirmiþ''
ABONE OL

Galatasaray Spor Kulübü'nde bir kez daha baþkan seçilen Dursun Özbek, mazbatasýný almasýnýn ardýndan Anýtkabir'i ziyaret etti.

Anýtkabir'de konuþan Dursun Özbek, "Her zaman yaptýðýmýz gibi seçimlerden sonra yönetim kurulu olarak ilk iþimiz, Atatürkümüzü ziyaret etmek ve ona baðlýlýðýmýzý, onun aydýnlattýðý yolda, kurduðu Cumhuriyet'te yürüyeceðimizi ifade ederek hatýra defterini imzaladýk. Galatasaray Spor Kulübü olarak Cumhuriyet'in 100. yýlýnda 100. yýl kupasýný kazandýk, ikinci yüzyýla baþlarken de 101. yýl kupasýný da kazandýk. Galatasaray'ýn bundan sonraki faaliyetleri bildiðiniz gibi Ali Sami Yen Bey'in ifade ettiði gibi Avrupalý takýmlarý yenmek misyonumuz var. Onun için hazýrlanýyoruz. Tüm Galatasaraylýlar'a selam gönderiyorum, onlarýn þehirleri sarý kýrmýzý bayraklarla donatmasýný istiyorum. Yeni sezonun da Türkiye'deki tüm kulüpler için güzel olsun. Þimdi hazýrlýk olsun. Bir müddet sonra ligler baþlayacak. Türk futbolunu bir kademe daha yukarýya taþýmak için gereken tedbirler alýnmýþ olarak güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum inþallah." ifadelerini kullandý.

"TRANSFER BAÞLAYACAK, BÝZ HAZIRIZ"

Gelecek sezonu deðerlendiren Özbek, "Þampiyonlar Ligi'nde playoff oynayacaðýz, onun hazýrlýklarý çok önceden yapýlýyordu. Maalesef yarýþ iki takým içerisinde geçti. Çok önceden Þampiyonlar Ligi'ne gidecek takýmlar belliydi. Onun için de hazýrlýklarýmýz çok önceden baþlamýþtý. Þu anda transfer baþlayacak, biz hazýrýz. Ýnþallah taraftarýmýzý mutlu edecek bir takým kurmak için çalýþýyoruz. Lig de önemli. Ana hedefimiz Avrupa'da baþarýyý yakalamak. Ýnþallah onun için gayret gösteriyoruz. Kimse merak etmesin biz hazýrýz." dedi.

"JOSE MOURINHO FARK ETMEZ!"

"Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu duyurdu. Siz bu transferi nasýl deðerlendiriyorsunuz?" sorusuna Dursun Özbek, "Vallahi deðerlendirmesini siz yapacaksýnýz. Jose Mourinho, çok önemlisi birisi. Demek ki geçtiðimiz sezonda Galatasaray'ýn yarattýðý etki, bayaðý endiþelendirmiþ diðer takýmlarý. Onun için yüksek maliyetli, bu sene daha sýký çalýþýyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray, Galatasaray'dýr. Her zaman kazanan takýmdýr. Özellikle mayýslara gelince, artýk herkes mayýsýn kimin olduðunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktýr." dedi.

"5. YILDIZI TAKACAÐIZ"

Özbek, "5. yýldýza hazýrlanýyoruz biz. Gelecek sezon sonunda da 5. yýldýzý takmýþ olacaðýz." sözleriyle konuþmasýný noktaladý.