Emmanuel Frimpong: Nasri'yi sevmiyorum çünkü o bir aptal
ABONE OL

Sezona Antalyaspor ile baþlayan ve doping sebebiyle 6 ay futboldan men cezasý alan Samir Nasri hakkýnda ilginç bir açýklama geldi.

Arsenal'de 2011-2012 sezonunda Samir Nasri'nin takým arkadaþý olan Ganalý futbolcu Emmanuel Frimpong, Samir Nasri'nin bir aptal olduðunu söyledi.

"APTAL BÝR ÝNSAN"

Nasri'nin dopingten ceza almasýna þaþýrmadýðýný dile getiren Emmanuel Frimpong, "Ceza almasýna asla þaþýrmadým. Onu sevmiyorum çünkü bir aptal ve basit bir insan. Ona asla saygý göstermeyeceðim" ifadelerini kullandý.

"BENÝ SUÇLAMAYA BAÞLADI"

2011-2012 sezonunda Arsenal'in Liverpool'a 2-0 maðlup olduðu karþýlamanýn ardýndan soyunma odasýnda yaþananlarý anlatan Ganalý futbolcu, "Maç bittiðinde soyunma odasýna geldik. Wenger'in kýzmasýný bekliyordum ama oldukça sakindi. Çok genç bir oyuncuydum ve Nasri beni suçlamaya baþladý. Herkesi hayal kýrýklýðýna uðratmýþ gibi hissettim. Gerçekten beni suçluyordu ve ne yapacaðýmý bilmiyordum" þeklinde konuþtu.

Arsenal'de kariyerine baþlayan 26 yaþýndaki Emmanuel Frimpong, þu anda Kýbrýs Rum Kesimi ekibi Ermis Aradippou'da forma giyiyor.

(Sporx)