Emre Belözoðlu'ndan ilk 11'de 5 deðiþiklik
ABONE OL

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. hafta maçýnda Ýtalya temsilcisi Fiorentina'ya konuk olan Medipol Baþakþehir'de teknik direktör Emre Belözoðlu, son oynadýklarý RFS maçýna göre ilk 11'de 5 farklý isme yer verdi.

Emre Belözoðlu, sahalarýnda oynadýklarý son RFS maçý kadrosunda yer alan Volkan Babacan, Touba, Hasan Ali Kaldýrým, Berkay Özcan ve Serdar Gürler'in yerine Fiorentina karþýsýnda, Muhammed Þengezer, Leo Duarte, Ndayishimiye, Lima ve Münir'e ilk 11'de þans verdi.

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlýðý geçen Þener Özbayraklý, yedekler arasýnda yer aldý.

Medipol Baþakþehir'i konuk eden Fiorentina'da ise teknik direktör Vicenzo Italiano, Avrupa Konferans Ligi'nde son oynadýklarý Hearts maçýna göre kadroda iki ismi deðiþtirdi. Italiano, Biraghi ve Gonzalez'in yerine Dodo ve Saponara'yý ilk 11'de baþlattý.

Fiorentina'da sakat olan Arjantinli orta saha oyuncusu Gonzalez ile dünkü son antrenmanda sakatlýk geçiren Faslý orta saha oyuncusu Maleh, Medipol Baþakþehir maçýnýn kadrosunda yer almadý.

BÜYÜKELÇÝLER, TURUNCU-LACÝVERTLÝ EKÝBÝ YALNIZ BIRAKMADI

Ýstanbul Baþakþehir Futbol Kulübü Baþkaný Göksel Gümüþdað ve Fiorentina Kulübü Baþkaný Rocco Commisso, maçý protokol tribününde beraber izledi.

Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük ve Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaþ da turuncu-lacivertli ekibin maçýný stattan takip etti.

Medipol Baþakþehir'in mücadelesini yaklaþýk 50 Türk taraftar, tribünden izledi.

Maçta ev sahibi takým taraftarlarýnýn da tribünleri dolduramadýðý dikkati çekti.

ÝTALYA SPOR YAZARLARI DERNEÐÝNDEN BELÖZOÐLU'NA PLAKET

Ýstanbul Baþakþehir Futbol Kulübünün Twitter hesabýndan yapýlan paylaþýmda, Ýtalya Spor Yazarlarý Derneðinin (USSI) 75. kuruluþ yýl dönümü vesilesiyle teknik direktör Emre Belözoðlu'na, derneðin baþkaný Gianfranco Coppola adýna, Roma Spor Yazarlarý Derneði Kurumsal ve Uluslararasý Ýliþkiler Sorumlusu Gazeteci Dündar Keþaplý tarafýndan plaket takdim edildiði belirtildi.