Emre Kocadað: Beþiktaþlýlar buna inansýn, Allah'ýn izni ile þampiyon olacaðýz
ABONE OL

Zorlu bir sezon geçirdiklerini dile getiren Kocadað, "Tabii lig çok ilginç bir hal aldý bugün itibariyle. Sene baþýndan beri aslýnda Beþiktaþ yönetimine gelimiz günden beri zorlu bir mücadele verdik. Bunun alakalý öncelikle baþkanýmýza, yönetim kuruluna, camiamýza, pandemi sürecinde ciddi efor sarf eden teknik ekibe, futbolculara teþekkür ediyorum. Zor bir sezon oldu.

Tüm takýmlar adýna zor bir sezon geçirdik. Sýkýþýk takvim, futbolcu saðlýðýnýn zorlandýðý, tüm ekiplerin ciddi efor verdiði bir sezon oldu. Ýyisiyle kötüsüyle son haftaya geldik. Ýnanýlmaz bir çekiþme var. Elimize bitime fýrsatý birçok kez geldi ama deðerlendiremedik. Göztepe maçýna kaldý þampiyonluk. Cuma günü Ýzmir'e gidiyoruz. 4 gün içinde iki maç ve iki kupa var Beþiktaþ'ý bekleyen. Her þey bizim elimizde. Beþiktaþ camiasýna taraftarýna buradan seslenmek istiyorum. Büyük bir emek var. Zorluklara savaþan bir yönetim var. Ben Beþiktaþ takýmýnýn lig þampiyonluðunu hak ettiðini düþünüyorum. Bütün kamuoyu böyle düþünüyor. Bugün olmadý ama hala avantaj bizde.

Cumartesi günü Allah'ýn izniyle bu takým þampiyon olacak. Biz inancýmýzý kaybetmedik. Soyunma odasýnda hocamýzla da konuþtuk. Oyuncularýn da morali yüksek. Bugün iyi oynadýk diyemem ama sonuçta bir 90 dakika ve ucunda bir kupa var. Bu iþi buraya kadar getiren oyuncu ve teknik ekibin, bizim söylediðimiz sözleri yere düþürmeyeceðine inanýyorum. Allah'ýn izni ile þampiyon olacaðýz. Avantaj bizde. Cuma günü inþallah güzel bir yolculuða çýkacaðýz, Beþiktaþlýlar buna inansýn" diye konuþtu.

"SON 90 DAKÝKAYI KAZANIP ÞAMPÝYON OLACAÐIZ"

Hakemler için de Kocadað, "Ali Palabayýk ve VAR'daki Ümit Öztürk ismini zikrediyorum. Ama sanmasýnlar ki tekrar verilsin diye zikrediyorum. Tarihte ilk defa bunlarý da yaþadýk. Üst üste hakemler maçýmýza verildi. Necip'in kafasýna uçan tekme ile gelen oyuncuyu kýrmýzý kartla cezalandýrmayarak ve VAR'da da bunu uyarmadýlar. Daha önce de bu VAR hakemini maçlarýna istemeyenler olmuþtu. Bugün de ilginç bir þekilde VAR'a çaðýrmadý. Belki kýrmýzý olsa maçýn rengi deðiþirdi. Biz bahane ve hakem hatalarýnýn arkasýna saklanmayacaðýz. Son 90 dakika. Alýp þampiyon olacaðýz" dedi.