En çok kazananlar listesinde! Jose Mourinho 6. sýrada
ABONE OL

Fenerbahçe'ye geliþiyle tüm dünyanýn dikkatini Türkiye'ye çeken Jose Mourinho, kazandýðý maaþla da ilgilerin odaðýnda. Mýsýr basýnýnda Youm7 gazetesinin hazýrladýðý habere göre; Sarý-Lacivertliler'in yýldýz hocasý dünyada en çok maaþ alan 6. teknik direktör konumunda bulunuyor.

Suudi Arabistan Milli Takýmý'ný çalýþtýran Roberto Mancini, 21.5 milyon sterlin ile lider konumda. Mancini, 2013-14 sezonunda Galatasaray'la Türkiye Kupasý kazanmýþtý. Ýkinci sýrada ise Manchester City'nin baþarýlý teknik adamý Pep Guardiola (20 milyon sterlin) var.

Listede Arsenal'ý çalýþtýran Mikel Arteta (15 milyon sterlin) üçüncü, Atletico Madrid'in baþýnda yer alan Diego Simeone (10.1 milyon sterlin) ise dördüncü basamakta yer alýyor. Real Madrid'in tecrübeli hocasý Carlo Ancelotti 9.6 milyon sterlinlik maaþý ile 5. sýrada gösterildi.

Jose Mourinho ise 8.9 milyon sterlin ile 6. oldu. 2022-23 sezonunda Fenerbahçe'yi çalýþtýran Jorge Jesus ise 8.4 milyon sterlin ile Mourinho'nun bir basamak gerisinde kaldý. Jesus, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'i çalýþtýrýyor.