Enes Ünal Avrupa'yý sallýyor! Tek rakibi Robert Lewandowski
ABONE OL

Ýspanya La Liga'da Getafe formasý giyen Enes Ünal, bu sezon ligde kaydettiði 13 golün 6'sýný son 4 maçta attý. Milli futbolcu, La Liga gol krallýðý yarýþýnda da Lewandowski'nin ardýndan 2. sýrada yer alýyor.

La Liga ekiplerinden Getafe'de kariyerini sürdüren golcü oyuncu Enes Ünal, son dönemde sergilediði performansla dikkat çekiyor. Bu sezon Ýspanyol ekibiyle ligde 26 müsabakaya çýkan milli futbolcu, bu maçlarda rakip filelere 13 gol gönderdi. 25 yaþýndaki oyuncu, bu gollerin 6'sýný ise son 4 karþýlaþmada kaydetti.

GETAFE'NÝN EN SKORER OYUNCUSU

La Liga'da son olarak Sevilla aðlarýný sarsan Enes, takýmýnýn bu sezon hem en çok gol atan, hem de en fazla asist yapan ismi olmayý baþardý. Milli futbolcu, ligde oynadýðý 26 maçta 13 gol ve 3 asistlik performans sergilerken, Kral Kupasý'nda da çýktýðý 3 karþýlaþmada 1 gol ve 2 asistlik katký saðladý. Getafe'de Enes'in ardýndan en skorer isim ise 7 golle Borja Mayoral oldu.

YILDIZ ÝSÝMLERÝ GERÝDE BIRAKTI

Enes Ünal, ligde 13 gole ulaþýrken, gol krallýðý yarýþýnda da iddiasýný sürdürdü. Milli oyuncu, ligde 15 gol kaydeden Barcelona'nýn Polonyalý yýldýz futbolcusu Robert Lewandowski'nin ardýndan gol krallýðý yarýþýnda ikinci sýrada yer alýyor. Enes, krallýk yarýþýnda Karim Benzema, Alvaro Morata ve Antoine Griezmann gibi yýldýz isimleri ise geride býraktý.