Erden Timur, Joao Felix için devrede! Süper Lig'de yýlýn transferi
ABONE OL

Galatasaray'ýn bu yaz patlatmaya çalýþtýðý en büyük transfer bombasý Joao Felix olacak gibi görünüyor. 4 yýl önce tam 120 milyon Euro bonservis bedeli karþýlýðýnda Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olan Portekizli yýldýz, müthiþ baþlayan Ýspanya kariyerinde, yaþadýðý çeþitli psikolojik sorunlarýn ardýndan düþüþe geçti.

YENÝDEN ÇIKIÞ ARIYOR

Bu sezonun ikinci yarýsýný da Chelsea'de kiralýk olarak geçiren 23 yaþýndaki futbolcu, Ýngiltere'de de aradýðýný bulamadý. Týpký Icardi gibi, Zaniolo gibi yeniden çýkýþ arayan Joao Felix için en doðru adresin Galatasaray olacaðý düþünülüyor.

ERDEN TÝMUR FIRSAT TRANSFERÝ GÖZÜYLE BAKIYOR

Fanatik'te yer alan haberde, Erden Timur'un bir fýrsat transferi gözüyle baktýðý Felix için harekete geçtiði ve Atletico Madrid'le temas kurduðu iddia edildi. Sarý-Kýrmýzýlýlar, genç yýldýzý kiralýk olarak kadrosuna katmak ve Þampiyonlar Ligi'nde parlatmak istiyor. Þimdilik satýn alma opsiyonu gibi detaylarýn söz konusu olamayacaðý belirtiliyor.

ATLETICO ÝZÝN VERMEYE HAZIR

Atletico cephesi, bir sezon daha Portekizli futbolcunun kendini toparlamasý adýna izin vermeye hazýr. Yine de hem maliyet konusu hem de bu transferde de rakiplerin güçlü oluþu,Cim Bom'u bir hayli zorlayacak.

SEFERBERLÝK ÝLAN EDÝLDÝ

Buradaki en önemli detay, Felix'in Galatasaray'a transfer olma fikrine bakýþ açýsý. Taraftarlar þimdiden genç forveti ikna etmek için seferberlik ilan etmiþ durumda.

SOSYAL MEDYADAN TAKÝP GELDÝ

Felix önceki gece kendisine gönderilen neredeyse tüm þampiyonluk videolarýný, Nef Stadý'nýn atmosferini, takýmdaki diðer yýldýzlarýn nereden nereye geldiðini gösteren kesitleri izledi. Galatasaray'ýn resmi sosyal medya hesaplarýný da takibe alan Felix'in, yavaþ yavaþ "Cim Bom'a ýsýndýðý" yorumlarý yapýlýyor.

GELÝRSE 10 NUMARAYI ALACAK

Eðer Transfer gerçekleþirse, Mertens'in giydiði 10 numaralý forma Joao Felix'e verilecek. Bonservisi alýnýrsa önde Icardi, arkasýnda Kerem, Felix ve Zaniolo'lu hücum hattý, Avrupa'da baþarý hedefleyen Sarý-Kýrmýzýlý camiayý þimdiden heyecanlandýrmýþ durumda. ERDEN TÝMUR'un bu operasyonla bizzat ilgilendiði ve önümüzdeki günlerde tekrar bir giriþim yapýlacaðý belirtiliyor.