Erden Timur ve Okan Buruk'tan þampiyonluk mesajý! ''Bayraklarý hazýrlayýn''
ABONE OL

Galatasaray, klasikleþen günaydýn mesajýný sportif A.Þ. Baþkan Vekili Erden Timur ve Okan Buruk ile paylaþtý. Paylaþýlan videoda iki ismin sözlerine yer verildi.

Fenerbahçe'ye kaybederek þampiyonluk yolunda yara alan sarý kýrmýzýlý takýmda Erden Timur, camiaya moral mesajý verdi.

ERDEN TÝMUR: "ÞAMPÝYONLUÐU KUTLAYACAÐIZ"

Timur yaptýðý açýklamada, "Nice þampiyonluklar yaþamýþ, nice kupalar kazanmýþ büyük Galatasaray taraftarý, büyük Galatasaray camiasý. Geldik son noktaya! Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ve tüm zerrelerimize kadar hissederek þampiyonluk yolundaki son dakikayý hep birlikte, sadece sahadaki 11 aslanýmýz, kenardaki diðer aslanlarýmýz, Okan Buruk hocamýzla birlikte deðil, 35 milyon Galatasaray taraftarý o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceðiz. Bu kararlýlýkla, bu azimle ve inanmýþlýkla yapamayacaðýmýz bir þey yok. 100. yýlda 23. þampiyonluðumuzu kazanmýþtýk, 2024 yýlýnda da 24. þampiyonluðumuz kutlayacaðýz." ifadelerini kullandý.

BURUK: "BAYRAKLARI HAZIRLAYIN"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise "Büyük Galatasaray ailesi, bayraklarý hazýrlayýn. Tarih yine þampiyonu yazacak, mayýslar yine bizim olacak." açýklamasýnda bulundu.

Fenerbahçe'nin 3 puan önünde yer alan Galatasaray, Konyaspor deplasmanýndan 1 puan almasý halinde þampiyonluðunu ilan edecek.