Ertuðrul Doðan: Abdullah Avcý ile birlikte titiz bir mesainin ortasýndayýz
ABONE OL

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan, kulüp dergisinin 219'uncu sayýsýna açýklamalarda bulundu. Baþkan Doðan, Türkiye Kupasý'ný kazanamamanýn üzüntüsünü derinden yaþadýklarýný buna karþýn buradan çýkaracaklarý derslerin kendilerine yol gösterici olacaðýný söyledi.

Yeni sezon hazýrlýklarýna baþladýklarýnýn altýný çizen Doðan, "Önümüzdeki sezon için aylar öncesinden baþlayan hazýrlýklarýmýz son hýzýyla devam ediyor. Ayný þampiyon olduðumuz sezonun öncesindeki gibi teknik direktörümüz Abdullah Avcý ile birlikte titiz bir mesainin ortasýndayýz. Sponsor desteðimizi büyütüyoruz ve tesisler, altyapý, eðitim modelleri gibi birçok alanda söyleyecek onca þeyimiz olmasýna raðmen, bugün bu sayfada bunlarý anlatmak istemiyorum. Türkiye Kupasý'ný maalesef kazanamadýk. Hepimiz için çok ama çok önemliydi. Neler hissettiðinizin farkýndayým ve bilin ki daha fazlasýný ben dahil yönetim, teknik ekip ve oyuncularýmýz da yaþadý. Buradan çýkartacaðýmýz çok önemli dersler var ve bu bize kesinlikle yol gösterici olacaktýr" þeklinde konuþtu.

"HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAÐIZ"

Sahada adaletin saðlanmasý adýna mücadelenin býrakýlmamasý gerektiðini söyleyen Doðan, "Bu sezon yine gördük ki sahadaki adaletin saðlanmasý için mücadeleyi býrakmamak gerekiyor. Hangi þart altýnda olursa olsun hakkýmýzý sonuna kadar arayacaðýz ve kimsenin bizi ezmesine de izin vermeyeceðiz. Þunun altýný da özellikle çizmek istiyorum: Asla ve asla bahanelerin arkasýna saklanmadan, sorumluluk alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu dergide kaleme alacaðým her yazý, iþte bu prensiplere sadýk kalýnarak yine ayný þekilde size ulaþacaktýr. Hepinize bu zor sezon boyunca gösterdiðiniz olaðanüstü destek için bir kez daha teþekkür ediyorum. Birlikte daha güzel günlere" ifadelerini kullandý.

TARAFTARA TEÞEKKÜR

Bordo-mavili renklere gönül veren taraftarlara da teþekkür eden Doðan "Futbolda neredeyse hiçbir þey sürekli deðildir. Þampiyonlar deðiþir. Oyuncular, teknik direktörler, baþkanlar deðiþir. Deðiþmeyen bir tek þey vardýr; sonu istediðimiz gibi bitmese dahi, Türkiye Kupasý final biletlerini birkaç dakikada tüketen, Atatürk Olimpiyat Stadý'na gelerek takýmlarýna en etkili desteði veren, hiçbir zaman hayal kýrýklýðý yaratmayan yegane güç, muhteþem Trabzonspor taraftarýdýr. Ýþte bu hiç deðiþmez. Bu kadar çok þeyin farklýlýk gösterdiði dünyada, gözümüz kapalý güvenebileceðimiz tek gerçek belki de budur. Bordo-mavi renklere olan sevgimiz ve bu sevgiyi temsil eden, her þart altýnda dimdik duran, kýzsa da öfkelense de 'Bir daha maça gitmeyeceðim' dese de, günün sonunda Trabzonspor sevdasý aðýr bastýðý için unutup bu arma için yeniden baþlamasýný bilen siz büyük Trabzonspor taraftarýna sonsuz þükranlarýmý sunuyorum" deðerlendirmesinde bulundu.