Ertuðrul Doðan, kulüp dergisine açýklamalarda bulundu
ABONE OL

Trabzonspor Baþkaný Ertuðrul Doðan, kulüp dergisinin 221'inci sayýsýna açýklamalarda bulundu. Doðrularýmýza sýmsýký sarýlýp, tuzaklardan uzak durmanýn yolu birlik ve beraberlikten geçiyor diye sözlerine baþlayan Ertuðrul Doðan "Bu camianýn, bu renklere gönül veren herkesin, dünyanýn neresinde olurlarsa olsun tüm Trabzonsporlularýn önünde, karar vermeleri gereken çok önemli bir yol ayrýmý var. Üstelik hemen þimdi... Ya her türlü fikir ayrýlýklarýmýzý, kýrgýnlýklarýmýzý, küçük hesaplarýmýzý kenara býrakarak saflarý sýk tutacaðýz ve bir olacaðýz, böylece hala uzun bir maraton olarak önümüzde duran Süper Lig hedefine dolu dizgin koþacaðýz. Ya da, Trabzonspor'a hiç bir zaman fayda getirmeyen kýrgýnlýklar, þikayetler ve kýsýr döngüler içinde kutuplaþacaðýz" þeklinde konuþtu.

'KULÜBÜ FÝNANSAL BAÐIMSIZLIÐINA TAÞIMAYA KÝLÝTLENDÝK'

Hedeflerine iliþkin de açýklamalarda bulunan Trabzonspor Baþkaný Ertuðrul Doðan, "Bu yönetimin kýsa vadeli hedefi nedir?" diye kimsenin saatlerce tartýþýp uzun cümleler kurmasýna gerek yok. Size iki cümlede özetleyeyim; ben ve yönetim kurulundaki arkadaþlarým seçimimizi yaptýk. Bizi çok iyi tanýyan, tarihimize adýný altýn harflerle yazdýran, kulübümüzde þampiyonluk yaþamýþ ve takýmýmýzýn hemen her baþarýsýnda yer alan, bu þehri soluyan ve bizi hedefe götüreceðine caný gönülden inandýðýmýz Þenol Güneþ hocamýzla birlikte var gücümüzle Süper Lig'e odaklandýk. Ayrýca deðeri yýllar sonra daha iyi anlaþýlacak olan mali disiplinden taviz vermeden bu kulübü finansal baðýmsýzlýðýna taþýmaya kilitlendik" diye konuþtu.

'TRABZONSPOR'UN MENFAATLERÝ ÝÇÝN'

Hedeflerini kiþisel hýrslarýndan deðil Trabzonspor'un menfaatleri için belirlediklerinin de altýný çizen Doðan, "Takým performansýný, bilet fiyatlarýný, TS Club ürünlerini tartýþabiliriz ama belirttiðimiz iki büyük hedefe ulaþmak için var gücümüzle bir olalým istiyorum. Desteðiniz tahmin edemeyeceðiniz kadar önemli. Trabzonspor hiç þüphesiz deðiþime ayak uydurmak zorundadýr. Geçmiþe takýlýp kalma lüksümüz yok. Bu yüzden bakacaðýmýz yer hep ileri. Birlikte... Ve daima ileri" þeklinde sözlerini tamamladý.