Ertuðrul Doðan'dan beraberlik çaðrýsý! ''Küçük hesaplarý býrakýp bir olacaðýz''
ABONE OL

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan, bordo-mavili camiaya birlik ve beraberlik çaðrýsý yaptý.

Doðan, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazýsýnda, camianýn en önemli ihtiyacýnýn birlik ve beraberlik olduðunu vurgulayarak "Doðrularýmýza sýmsýký sarýlýp, tuzaklardan uzak durmanýn yolu birlik ve beraberlikten geçiyor." ifadesini kullandý.

Dünyanýn neresinde olurlarsa olsun tüm Trabzonsporlularýn çok önemli bir yol ayrýmýnda olduðunu anlatan Doðan, "Ya her türlü fikir ayrýlýklarýmýzý, kýrgýnlýklarýmýzý, küçük hesaplarýmýzý kenara býrakarak saflarý sýk tutacaðýz ve bir olacaðýz, böylece hala uzun bir maraton olarak önümüzde duran Süper Lig hedefine dolu dizgin koþacaðýz. Ya da Trabzonspor'a hiçbir zaman fayda getirmeyen kýrgýnlýklar, þikayetler ve kýsýr döngüler içinde kutuplaþacaðýz." deðerlendirmesinde bulundu.

Doðan, bordo-mavili yönetimin kýsa vadeli hedefini de "Þenol Güneþ hocamýzla Süper Lig'e odaklandýk. Ayrýca mali disiplinden taviz vermeden bu kulübü finansal baðýmsýzlýðýna taþýmaya kilitlendik. Bu iki büyük hedefi kiþisel hýrslarýmýzdan ötürü deðil, Trabzonspor'un menfaatleri için belirledik. Takým performansýný, bilet fiyatlarýný, TS Club ürünlerini tartýþabiliriz ama belirttiðimiz iki büyük hedefe ulaþmak için var gücümüzle bir olalým istiyorum." sözleriyle açýkladý.