Eski takým arkadaþý anlattý! Dusan Tadic hakkýnda ilginç itiraf
ABONE OL

Fenerbahçe'nin lider oyuncularýndan Dusan Tadic, eski takýmý Twente'ye attýðý golle Sarý-Lacivertliler'e UEFA Avrupa Ligi'nde 1 puaný kazandýrdý.

Sýrp futbolcunun Southampton'dan takým arkadaþý Shane Long, bu beraberliðin ardýndan Tadic'le ilgili çarpýcý itiraflarda bulundu. Sýrp basýnýndan Telegraf'a konuþan Long, ikilinin Ýngiliz takýmýnýn soyunma odasýnda yaþadýðý ilginç diyaloglarý anlattý.

2014-18 yýllarý arasýnda oynadýðý Southampton'da yaþadýðý sýra dýþý olaylarý aktaran Long, o yýllardan Tadic ile olan bir anýsýný paylaþtý. Long, "Bir antrenörümüz vardý, kim olduðunu söylemeyeceðim. Ýki hücum oyuncusunun rakip defans oyuncularýný takip etmesini ve sonra ileri gitmesini istiyordu. Bu taktiði iþe yaramadý.

Daha sonra Dusan Tadic bizi maç öncesi toplayýp, 'Buna bakmayýn. 4-3-3 oynuyoruz' diyebildi. Bunu yaptýk ve teknik direktör fark etmedi bile. Ýçinde bu yetenek vardý, futbolu seviyor ve iyi bir antrenör olabilir." Tadic'in, Ýrlandalý Long ile birlikte oynadýðý 2014-18 yýllarý arasýnda teknik direktörlük görevi Ronald Koeman, Claude Puel, Mauricio Pochettino ve Mark Hughes arasýnda deðiþti...