Euroleague'de normal sezon sona erdi!
ABONE OL

THY Euroleague'de 34 haftalýk normal sezon dün oynanan karþýlaþmalarla tamamladý. Son hafta Türk takýmlarý 1 galibiyet, 1 maðlubiyet aldý. A. Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karþýlaþtýðý Sýrp ekibi Kýzýlyýldýz'ý 100-55'lik skorla maðlup etti. Sezonu 17 galibiyet, 17 maðlubiyetle 9. sýrada tamamlayan lacivert-beyazlýlar bu sonuçla Play-In'e kaldý.

Fenerbahçe Beko ise Yunan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda oynadýðý maçý uzatmalarda 84-81'lik skorla kaybetti. Normal sezonu 20 galibiyet, 14 maðlubiyetle 6. sýrada bitiren sarý-lacivertliler play-offlarda mücadele edecek.

SEZONU REAL MADRÝD LÝDER TAMAMLADI

Euroleague'de 34 haftalýk periyodu Real Madrid lider tamamladý. Türk Baþantrenör Ergin Ataman'ýn çalýþtýrdýðý Panathinaikos ikinci, Monaco da üçüncü sýrada yer aldý. ALBA Berlin de 5 galibiyet, 29 maðlubiyet sezonu son sýrada bitirdi.

EÞLEÞMELER BELLÝ OLDU

Normal sezonun tamamlanmasýnýn ardýndan eþleþmeler de belli oldu. Fenerbahçe, Fransýz ekibi Monaco ile karþý karþýya gelecek. Efes ise play-offlara kalmak için Play-In oynayacak. Lacivert-beyazlýlar ilk olarak Ýtalyan ekibi Bologna mücadele edecek. Efes bu müsabakadan galip ayrýlmasý durumunda Maccabi Tel Aviv - Baskonia eþleþmesinin kaybedeniyle oynayacak. Ýstanbul ekibi play-offlara kalýrsa Real Madrid ile eþleþecek.

Euroleague'de Final-Four 24-26 Mayýs tarihlerinde Almanya'nýn Berlin þehrinde yapýlacak.

Play-off eþleþmeleri þu þekilde:

Real Madrid - Play-In'den gelecek takým

Panathinaikos - Play-In'den gelecek takým

Monaco - Fenerbahçe

Barcelona - Olympiakos