Felix: Barcelona benim için mükemmel bir yer
ABONE OL

Portekizli futbolcu, "Bu þekilde iyi baþlamayý bekliyor muydunuz?" þeklinde gelen soruya, "Her þeyin bu kadar iyi baþlamasýný beklemiyordum. Buranýn benim için mükemmel bir yer olduðuna inanýyordum, hala da öyle düþünüyorum. Ama her þey gerçekten çok iyi gidiyor. Bu þekilde olmasýný beklemiyordum, býrakýn da böyle devam etsin" diye cevap verdi.

Barcelona'ya transferi için maddi fedakarlýk yaptýðýný söyleyen Felix, "Maaþýmýn önemli bir kýsmýndan vazgeçtim. Ama kulübümü deðiþtirmem ve futbolumu oynayabileceðim bir yerde olmam gerekiyordu. Dediðim gibi, Barcelona'nýn her zaman mükemmel bir yer olduðunu düþündüm. Her þey yolunda gidiyor ve oyundan yeniden keyif almaya baþlamak için bu çabayý göstermem gerekiyordu" sözlerini kullandý.

"ATLETICO'DA ÝYÝ OYNAYAMADIM"

23 yaþýndaki futbolcu, Benfica'da gösterdiði performansý neden Atletico Madrid'de gösteremediðine yönelik gelen sorunun ardýndan, "Futbol böyle bir þey. Eðer bir þeyler ters giderse, kulübü deðiþtirmeniz gerekir. Chelsea'de denedim, þimdi de Barcelona'ya geldim. Çünkü Atletico'da iyi oynayamadým. Kulübün ve teknik direktörün fikirlerine uyum saðlayamadým. Ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalýþtým. Orada da çok iyi dönemler geçirdim." dedi.

Barcelona'da 3 maça çýkan Felix, 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.