Fenerbahçe Beko, Türk Telekom deplasmanýnda
ABONE OL

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 27. hafta maçýnda Fenerbahçe Beko, Türk Telekom'a konuk oluyor.

15 Nisan Pazartesi günü (bugün) 20.30'da Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafýndan canlý yayýnlanacak. Karþýlaþmayý Zafer Yýlmaz, Ayþe Nur Yazýcýoðlu, Burak Yýlmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko'da son durum:

Sarý-Lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague'de 34. Hafta mücadelesinde Olympiacos'a konuk oldu. Fenerbahçe Beko, büyük çekiþmeye sahne olan karþýlaþmada rakibine bir uzatma bölümünün ardýndan 84-81 maðlup oldu ve normal sezonu 20 galibiyet ile altýncý sýrada noktaladý. Fenerbahçe Beko, Playoff turunda Fransa'nýn güçlü temsilcisi Monaco ile karþýlaþacak. Fenerbahçe Beko'nun Olympiacos mücadelesindeki en etkili isimleri 21 sayýyla Nigel Hayes-Davis ve 12 sayýyla Scottie Wilbekin oldu.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde son olarak 8 Nisan Pazartesi günü Anadolu Efes'i konuk etti. Mücadele, 80-90'lýk skorla misafir ekibin üstünlüðü ile noktalandý. Fenerbahçe Beko'da Tarýk Biberovic 19, Scottie Wilbekin 18 sayý üretti. Anadolu Efes'te ise Shane Larkin ve Ercan Osmani 22'þer sayý buldu.

Sarý-Lacivertli ekipte sakatlýklarý bulunan Johnathan Motley ve Yiðit Hamza Mestoðlu bu karþýlaþmada forma giyemeyecek.

Türk Telekom'da son durum:

Selçuk Ernak tarafýndan çalýþtýrýlan Türk Telekom'un kadrosunda þu isimler yer alýyor:

Guardlar: Ýsmail Cem Ulusoy, Boran Güler, Brandon Brown, Mehmet Yaðmur, Tyrone Wallace

Forvetler: James Palmer Jr., Okben Ulubay, Markis McDuffie, Troy Selim Þav, Yiðitcan Saybir

Pivotlar: Metehan Akyel, Steven Enoch, Jarrod Jones, Atakan Murat Biçer

Koç: Selçuk Ernak

Türk Telekom, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadýðý 26 maçta 11 galibiyet aldý. Rakibimiz, son lig karþýlaþmasýnda 7 Nisan Pazar günü konuk olduðu Aliaða Petkimspor'a bir uzatma bölümü sonunda 96-94 yenildi. Telekom cephesinde Tyrone Wallace ve Steven Enoch 21'er, James Palmer ise 19 sayý üretti.