Fenerbahçe ile tamam mý devam mý? Dusan Tadic kararýný verdi
ABONE OL

Sarý-Lacivertli ekibin yýldýz futbolcusu Dusan Tadic için sürpriz takým devreye girdi. Bu sezon oynadýðý futbol ve takým içindeki liderliðiyle büyük bir takdir alan Sýrp yýldýz, beklenmedik bir zamanda kendisine ulaþan teklife yönelik cevabýný bildirdi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaþayan Tadic, Sýrbistan Milli Takýmý formasýný 106 kez giyerek, ülke rekoruna imza atmýþtý. Sarý-Lacivertli forma altýnda ise 46 maçta 13 gol ve 13 asiste imza atan Tadic, kariyerinin en iyi sezonlarýndan birini geçiriyor.

DZEKO'YLA BÝRLÝKTE TAKIMIN LÝDERÝ!

Tadic'in saha içindeki formu kadar, takýma yaptýðý liderlik de dikkat çekiyor. Sýrp Yýldýz, Boþnak golcü Edin Dzeko'yla birlikte Sarý-Lacivertli ekibin saha içindeki liderlerinden bir tanesi konumunda bulunuyor. Takým arkadaþlarýný yönlendirmesi ve skora isyan eden tavrýyla takýmýna þu ana kadar büyük bir katký saðlýyor.

Fenerbahçe'ye geldiði günden bu yana kalitesini konuþturan Dusan Tadic'e teklif geldi. Öyle ki Sýrp futbolcuyu yetiþtiren kulüp olan Vojvodina, 35 yaþýndaki oyuncuyu geri çaðýrdý. Tadic için yapýlan çaðrýda, "Geri dön. Futbolu yetiþtiðin kulüpte sonlandýr. Ardýndan kulübe hizmetini seçeceðin bir pozisyonda devam et" ifadeleri kullanýldý.

TÜRKÝYE'DE KALMAK ÝSTÝYOR!

Gelen haberlere göre tecrübeli oyuncu, bu teklifi reddetti. Tadic, verdiði mesajda Fenerbahçe'de geçirdiði süreden ve aldýðý rolden ötürü çok mutlu olduðunu belirtip, kariyerinde birkaç sene daha Türkiye'de görev yapmak istediðini belirtti.