Fenerbahçe mutlu sona yakýn! Kanarya, Rade Krunic için gün sayýyor
ABONE OL

Devre arasýnda kadrosuna takviye yapmak için çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde adým adým sonuca ilerliyor...

Ýtalyanlara göre, yaz aylarýnda yoðun çabalarýna raðmen Milan'ýn inadýný kýramayan Fenerbahçe, Rade Krunic transferini bitirmeye yakýn.

FENERBAHÇE'NÝN TEKLÝFÝ

Çizme basýnýndaki habere göre Boþnak yýldýzýn ilk 11'den rotasyona düþmesini fýrsat bilen sarý lacivertliler, ara transfer için Serie A ekibinin kapýsýný çaldý. Kanarya'nýn, 30 yaþýndaki oyuncu için Milan'a 4 milyon euro; Boþnak yýldýza ise seneliði 3.5 milyon euro'dan 3 yýllýk teklif yapýldýðý yazýldý.

MILAN, MAKSÝMUM MADDÝ GELÝR HEDEFLÝYOR

Haberde, ilk 11'deki yerini kaybeden Krunic'in gözden düþtüðü; Kýrmýzý siyahlýlarýn da sözleþmesi 2025'te bitecek 30 yaþýndaki futbolcudan maksimum maddi geliri elde etmeyi hedeflediði vurgulandý.

1 SENE SAHALARDAN UZAK KALDI

Geçen sezonki performansýnýn gerisinde kalan Boþnak yýldýz, formasýný sakatlýktan dönen Ýsmael Bennacer'e kaptýrdý. Cezayirli futbolcu, geçirdiði diz ameliyatý sebebiyle yaklaþýk 1 sene sahalardan uzak kalmýþtý.

BU SEZON NE YAPTI?

Krunic, bu sezon Milan formasýyla Serie A'da 10, Þampiyonlar Ligi'nde ise 4 olmak üzere toplamda 14 maça çýktý. 896 dakika bu karþýlaþmalarda süre alan Boþnak yýldýz, gol ve asist katkýsý ise yapamadý.

PÝYASA DEÐERÝ 10 MÝLYON EURO

Boþnak yýldýzýn Milan'la 30 Haziran 2025 yýlýna kadar sözleþmesi bulunuyor. Krunic'in güncel piyasa deðeri 10 milyon Euro. Milan Krunic'i Empoli'den 2019 yýlýnda 8.6 milyon Euro'ya transfer etmiþti.