30 Aralýk Fenerbahçe transfer haberleri FB transfer son dakika transfer geliþmeleri
ABONE OL

Süper Lig’de kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe transfer haberlerinde hangi isimler var? FB transfer haberleri son dakika geliþmeleri 30 Aralýk Fenerbahçe transfer haberleri sarý lacivertli taraftarlarýn merakla araþtýrdýðý konularýn baþýnda geliyor. Ali Koç yönetiminde yeni umutlarla sezona baþlayan ancak bir türlü istediði sonuçlarý elde edemeyen Fenerbahçe, ilk yarýyý küme düþme hattýnda 17.sýrada kapattý. Ýkinci yarýda daha iyi bir performans sergilemek isteyen ve kadroda revizyona gitmeyi amaçlayan yönetim ve teknik heyet transfer çalýþmalarý için kollarý sývadý. Teknik direktörlüðe getirilen Ersun Yanal, takýma katýlacak ve gönderilecek oyuncular hakkýnda liste hazýrladý. Peki Fenerbahçe transfer haberleri arasýnda hangi yýldýz futbolcular yer alýyor son geliþmeler neler? Takýmda kadro dýþý býrakýlan Aatýf ve Dirar’a af çýkarken, Serdar Aziz’in Fenerbahçe’ye transfer olacaðý iddiasý taraftarlarý heyecanlandýrdý. Ayný zamanda Yeni Malatyaspor’da forma giyen Sadýk Çiftpýnar’ý da kadroya katma çalýþmalarý sürüyor. Baþkan Ali Koç, Ersun Yanal'ýn imza töreninde 'Transferde gerekirse gözümüzü karartacaðýz' açýklamasýný yapmýþ ve Fenerbahçeli taraftarlarý heyecanlandýrmýþtý. Sezon baþýnda yapýlan 11 transferde de hayal kýrýklýðý yaþayan sarý-lacivertliler, teknik direktörlük koltuðuna Ersun Yanal'ý getirdikten sonra ara transferde de 3-5 takviye yaparak durumu düzeltmeyi hedefliyordu. Ama evdeki hesap çarþýya uyacak gibi görünmüyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERÝ (30 ARALIK)

CENK TOSUN HAMLESÝ
 
Ligde zor bir periyottan geçen Fenerbahçe, Everton formasý giyen eski Beþiktaþlý Cenk Tosun'a teklif götürdü.
Spor Toto Süper Lig'de tarihin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, ilk yarýyý 17. sýrada tamamladý.
 
Ýkinci yarýda Teknik Direktör Ersun Yanal'ýn komutasýnda yükseliþe geçmeyi hedefleyen sarý lacivertliler, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için sürpriz bir oyuncuya teklif götürdü.
 
Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçeli yöneticiler Premier Lig'de Everton formasý giyen Cenk Tosun için nabýz yokladý. Everton'da fazla forma þansý bulamayan golcü oyuncuyu yakýn takibe alan sarý lacivertliler kiralama teklifinde bulundu.
 
Ancak Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye ret cevabý verdiði ve Türkiye'ye dönmeyi düþünmediði öðrenildi.

Premier Lig'de 14 maça çýkan Cenk takýmý adýna 2 gol, 2 asist kaydetti.

SERDAR AZÝZ ÝDDÝASI
 
Galatasaray'dan ayrýlacaðý netleþen Serdar Aziz için Fenerbahçe ile anlaþtý iddiasý ortaya atýldý.
Serdar Aziz'in Galatasaray ile olan birlikteliði sona ererken, ciddi bir iddia ortaya atýldý.
 
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre; Serdar Aziz, Fenerbahçe ile anlaþtý ve sarý-kýrmýzýlýlardan alacaklarýna karþýlýk bonservisini istedi.
 
Galatasaray Ýkinci Baþkaný Abdurrahim Albayrak, dün Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile buluþtu. Albayrak, Canatar'a tecrübeli stopere kulüp bulmasý gerektiðini iletirken, bonservis bedeli ödendiði takdirde Fenerbahçe ve Beþiktaþ dahil her kulübe gidebileceðini aktardý.
 
Bu geliþmeler sonrasý Fenerbahçe, Serdar Aziz ile her konuda anlaþtý. Alacaklarýna karþýlýk bonservisini isteyen stoper, sarý-kýrmýzýlýlarla anlaþmasý halinde Fenerbahçe'ye imza atacak.
 
Bu sezon resmi maçlarda Galatasaray formasýyla 15 maça çýkan oyuncu 2 gol attý, 1 asist yaptý.
 
EMRE KILINÇ ÝÇÝN TEKLÝF
 
Fenerbahçe Yönetimi devre arasýnda kadroya yapmak istediði takviyeler için Sivasspor'un kapýsýný çaldý.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal'ýn verdiði listede olan Emre Kýlýnç için Sivas yönetim ile masaya oturdu. Sivas'ýn Sarý-Lacivertliler'den 4 milyon Euro istediði ortaya çýktý.
 
Fenerbahçe ise 2 milyon Euro ve Aatýf'ý önerdi. Kýrmýzý-Beyazlý yönetim ise bu teklife kesin yanýt vermedi. Görüþmelerin önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

AJDÝN HASÝC SÜRPRÝZÝ
 
Fenerbahçe Yönetimi, kýsa vadede katký saðlayacak oyuncularýn yaný sýra genç yeteneklere de yatýrým yapacak.
 
Bu doðrultuda radardaki oyunculardan birinin Ajdin Hasic olduðu öne sürüldü. Hýrvat basýný, Dinamo Zagreb’in ikinci takýmýnda forma giyen 17 yaþýndaki Boþnak futboluyla Fenerbahçe’nin ilgilendiðini yazdý.
 
Orta sahanýn sað tarafýnda görev yapan Hasic, bu sezon çýktýðý 5 maçta 1 kez aðlarý havalandýrdý. Genç oyuncu, Bosna Hersek U17, U18 ve U19 takýmlarýnda ise 22 müsabakada 8 gol kaydetti.
 
SLIMANÝ GÝDECEK MÝ?
 
Islam Slimani, Fenerbahçe'den ayrýlýyor mu? Hollanda basýnýndan flaþ bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe ile Süper Lig'de sadece 1 gol atabilen Islam Slimani'nin takýmdan ayrýlmak istediði belirtildi. Haberde Islam Slimani, Fenerbahçe ile kiralýk anlaþmasýný sonlandýrarak Türkiye'den ayrýlmak istediði açýklandý. 
 
Süper Lig'de bu sezon sadece bir gol atabilen Ýslam Slimani, performansýyla büyük hayal kýrýklýðý yarattý. Aldýðý yüksek maaþ ile Fenerbahçe taraftarýnýn büyük beklenti içinde olduðu Slimani, 13 haftada sadece bir gol atarken, bitiricilik olarak Süper Lig'in en kötü forveti konumunda. 
 
Süper Lig'de en az bir gol atan futbolcularýn hesaba katýldýðý listede, Islam Slimani çektiði 25 þutta sadece bir gol atarak en kötü oyuncu oldu. MatchStudy verilerine göre 25 þutta 1 gol atabilen Slimani %4'lük gol yüzdesi ile Süper Lig'in en kötü bitiricisi konumunda. 
 
Islam Slimani, Trabzonspor maçýnda da çok etkisiz bir oyun ortaya koyarken, maç boyu sadece bir þut çekebildi ve o þutta da kafa vuruþu üst direkten auta gitti.