Fenerbahçe yýldýz orta sahasýna kavuþuyor! Rade Krunic'in geliþ tarihi netleþti
ABONE OL

Kýþ transfer döneminde kadrosuna 6 numara takviyesi yapmak isteyen ve uzun zamandýr peþinde olduðu Milanlý Rade Krunic için görüþen Fenerbahçe, mutlu sona ulaþtý.

GÖRÜÞMELERDE MUTLU SON

Fenerbahçe, 30 yaþýndaki Bosna-Hersekli yýldýz için Milan'a 5 milyon euro artý bonuslar þeklinde bir teklif yaptý. Milan'ýn bu teklifi kabul ettiði ve transferin kýsa sürede açýklanacaðý ortaya çýktý.

Sarý-lacivertlilerin anlaþmaya vardýðý Rade Krunic ile senelik 3 milyon euro bandýnda sözleþmenin altýna imza atmasý bekleniyor.

CUMA GÜNÜ ÝSTANBUL'A GELÝYOR

Fenerbahçe ile her konuda anlaþmaya varan Rade Krunic, saðlýk kontrolü ve resmi imza için Ýstanbul'a davet edildi. Bosnalý orta saha oyuncusunun, temsilcisiyle birlikte cuma günü Ýstanbul'a gelmesi bekleniyor.

MILAN ANLAÞMAYI AÇIKLADI

Görüþmelerin büyük oranda tamamlanmasýnýn ardýndan Milan CEO'su Giorgio Furlani, Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferini açýkladý.

Furlani yaptýðý açýklamada "Rade Krunic'in, Fenerbahçe'ye transferinde her þey yolunda gidiyor. Krunic'e bol þans diliyoruz. Umarým Fenerbahçe'de baþarýlý iþler yapar." ifadelerini kullandý.

DZEKO YARDIMCI OLDU

Fenerbahçe'nin sezon baþýnda kadrosuna kattýðý Edin Dzeko'nun Leandro Bonucci'nin ardýndan bu transferde Rade Krunic'i ikna etmek için elinden geleni yaptýðý ortaya çýktý.

14 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Milan formasýyla 14 resmi maça çýkan Rade Krunic bu karþýlaþmalarda skor katkýsý saðlayamadý.