Fenerbahçe'de beklenmedik geliþme! Aziz Yýldýrým kararýný verdi
ABONE OL

Gündeminde baþkanlýk seçimi olan Fenerbahçe'de sýcak geliþmeler yaþanýyor. Fenerbahçe'nin eski baþkaný Aziz Yýldýrým, bir sonraki seçimde yeniden aday olmaya karar verdi.

ÝÞTE AZÝZ YILDIRIM'IN SÖZLERÝ

"Çarþamba veya Perþembe günü basýn toplantýsý yapacaðýz. Burada Fenerbahçe Baþkanlýðýna aday olacaðýmý açýklayacaðým"

"Aday olmamýn sebebi 6 yýldýr dýþarýda kalmamýz ve Fenerbahçe'yi takip etmemiz. Bu sürede bizlerin yaptýðý hatalarý tahlil ederek aday olma sürecini baþlatýyoruz. Biz kimseyle kavga etmeyeceðiz ama Fenerbahçe'nin büyüklüðünü daha büyük hale getirecek þekilde bir organizasyon içerisine gireceðiz."

Jose Mourinho'yu resmen açýkladý

YÖNETÝM AÇIKLAMASI

Fenerbahçe eski Baþkaný Aziz Yýldýrým, baþkan adaylýðý ile ilgili henüz yönetim veya kurul listesi hazýrlamadýðýný belirterek, "15 Mayýs Çarþamba günü yapacaðým basýn toplantýsýnýn ardýndan çalýþmalara baþlayacaðým ve yönetimime / kurullara düþündüðüm isimlerle görüþeceðim" dedi.

Fenerbahçe eski Baþkaný Aziz Yýldýrým, 15 Mayýs Çarþamba günü basýn toplantýsý düzenleyecek.

Yýldýrým, sosyal medyada adaylýk ve yönetim listesi ile ilgili çýkan haberlere yönelik yazýlý açýklama yaptý. Yýldýrým, "Sosyal medyada benim adýma bazý gerçek olmayan yönetim listeleri yayýnlanarak dezenformasyon oluþturulmaktadýr. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazýrlamadým. 15 Mayýs Çarþamba günü yapacaðým basýn toplantýsýnýn ardýndan çalýþmalara baþlayacaðým ve yönetimime / kurullara düþündüðüm isimlerle görüþeceðim. Bu tip manipülatif paylaþýmlar son derece ayýptýr. Daha önce de defalarca ifade ettiðim gibi, benim aðzýmdan çýkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim."