Fenerbahçe'de Çaðlar Söyüncü mesaisi! Transferde rakip çýktý
ABONE OL

Sarý-Lacivertliler, ara transfer döneminin þimdiden yýldýzý oldu. Önce dünyaca ünlü Ýtalyan stoper Leonardo Bonucci imzayý attý, ardýndan Rade Krunic dün Ýstanbul'a geldi. Þimdiden iki bomba birden patlatan Fenerbahçe'nin durmaya hiç niyeti yok. Dün taraftarlarýn gözü Krunic'i getiren uçaktaydý ama yönetici Selahattin Baki de Madrid'e gitti.

Baki'nin hedefindeki ismin Atletico Madrid'li Çaðlar Söyüncü olduðu öðrenildi. Fenerbahçe, Bonucci transferine raðmen Milli yýldýzdan da vazgeçmedi. Takýmdaki yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen yönetim, 27 yaþýndaki stoperi de kadroya katmaya kararlý. EURO 2024 için düzenli olarak oynamak isteyen Çaðlar'ýn Fenerbahçe'ye yeþil ýþýk yaktýðý ve kulüplerin anlaþmasýný beklediði belirtildi.

PORTO VE FULHAM DA ÝSTÝYOR

Portekiz devi Porto ile Ýngiltere'den Fulham da baþarýlý savunmacýnýn peþinde. Ancak Selahattin Baki, Madrid'de bu iþi bitirmeye kararlý.

SEZON PERFORMANSI

Milli futbolcu, sezon baþýnda Atletico Madrid'e Leicester'dan bedelsiz olarak transfer olmuþtu. Ancak burada fazla süre alamayan Çaðlar Söyüncü, 9 resmi maçta 213 dakika süre alabildi.