Fenerbahçe'de Dominik Livakovic düðümü
ABONE OL

Transfer çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde üst sýralarda yer alan Hýrvat kaleci Dominik Livakovic için yeni bir geliþme yaþandý.

10 MÝLYON EURO TALEBÝ

Hýrvat basýnýndan Sportske'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin aþama kaydettiði Livakovic transferinin henüz mutlu sonla bitmemesinin sebebi, Dinamo Zagreb'in Livakovic'in istediði 10 milyon euro'luk serbest kalma maddesinde ýsrarcý bir tutum sergilemesi.

Haberde, Fenerbahçe'nin 10 milyon euro gibi bir ücret ödemek istemediði ancak Zagreb ekibinin ise bu ücretten düþük bir bedeli kabul etmeyeceði ifade edildi.

DOMINIK LIVAKOVIC KÝMDÝR?

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediði Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 yýlýnda Hýrvatistan'da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hýrvat milli futbolcu futbola NK Zadar takýmýnýn altyapýsýnda baþladý. 2007-2012 yýllarý arasýnda NK Zadar formasý giyen Livakovic 2012 yýlýnda NK Zagreb altyapýsýna transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çýktýðý 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattý.