Fenerbahçe'de hareketli saatler! Milano'da Rade Krunic görüþmesi
ABONE OL

Fenerbahçe'de Rade Krunic için sýcak geliþmeler yaþanýyor. Sarý lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco, transfer için Milano'ya uçtu. Ýþte detaylar...

BRANCO MILANO'DA

Yaðýz Sabuncuoðlu'nun haberine göre; Mario Branco, Milan ile bonservis pazarlýðý yapmak için cumartesi sabahýnýn erken saatlerinde Milano'ya gitti. Branco, buradaki pazarlýklarýn durumuna göre Ýstanbul'a geri dönecek ve kulüp son yol haritasýný belirleyecek.

ARADAKÝ FARK ÇOK AZ

Fenerbahçe, yaz aylarýnda Milan 15 milyon euro istediði için bu transferi bitirememiþti. Krunic'in sözleþme yenilememesi ve kontratýnýn 1.5 sezon sonra bitecek olmasý nedeniyle Fenerbahçe, teklifini 4 milyon euro'ya indirdi. Milan ise 5 milyon euro'yu kabul edeceðini iletti.

HEDEF: 11 OCAK

Fenerbahçe'nin aradaki farký kapatýp transferin açýlacaðý 11 Ocak'a kadar bu iþi bitirmeye çalýþacaðý ve Boþnak yýldýzý çok isteyen Ýsmail Kartal'ý mutlu etmeyi planladýðý öðrenildi.

ALÝ KOÇ'UN KRUNIC SÖZLERÝ

"Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Oyuncu ve kulübüne, yazýn gözden çýkardýðýmýz rakamlarý verebilecek durumda deðiliz. Ancak görüþmelerimiz devam ediyor. Bizim istediðimiz rakamlarda olursa, olur."

STEFANO PÝOLÝ NE DEDÝ?

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Rade Krunic için "Milan'da kararlarý ben veriyorum ve Krunic'i artýk rotasyonumuzda düþünmüyoruz... Performansý nedeniyle bu tercihi yaptým... Baþka bir takým arýyor olmasý bizim için iyi bir geliþme..." dedi.

BU SEZON NE YAPTI?

Krunic, bu sezon Milan formasýyla Serie A'da 10, Þampiyonlar Ligi'nde ise 4 olmak üzere toplamda 14 maça çýktý. 896 dakika bu karþýlaþmalarda süre alan Boþnak yýldýz, gol ve asist katkýsý ise yapamadý.

PÝYASA DEÐERÝ 10 MÝLYON EURO

Boþnak yýldýzýn Milan'la 30 Haziran 2025 yýlýna kadar sözleþmesi bulunuyor. Krunic'in güncel piyasa deðeri 10 milyon Euro. Milan Krunic'i Empoli'den 2019 yýlýnda 8.6 milyon Euro'ya transfer etmiþti.

4 MÝLYON EURO ARTI BONUS

Öte yandan Di Marzio'nun haberine göre; Fenerbahçe, Rade Krunic için Milan'a 4 milyon euro ve bonuslar teklif etti. Milan, bu teklife henüz ikna olmadý. Fenerbahçe'den Mario Branco ve Rade Krunic'in menajeri Milano'da ve bu transfer için Milan'ý ikna etmeye çalýþýyorlar.