Fenerbahçe'de Ryan Kent depremi! Yönetimden öyle bir istekte bulundu ki...
ABONE OL

Fenerbahçe'nin lig kadrosunda kendisine yer bulamayan Ryan Kent, kulüpte mutsuz durumda. Ýngiliz yýldýz yönetimden çarpýcý bir istekte bulundu.

RYAN KENT BONSERVÝSSÝZ AYRILIYOR

Fenerbahçe'ye sezon baþýnda katýlan Ryan Kent, beklentileri karþýlayamadý. Dusan Tadic'in de takýma dahil olmasýyla geri planda kalan Ýngiliz oyuncu, kulüpte mutsuz durumda. Sadece Avrupa'da forma þansý bulabilen 27 yaþýndaki oyuncu, takýmdan ayrýlmak istiyor.

ÇARPICI TALEP

Ada basýnýnýn haberine göre; Ryan Kent, sezon sonunda takýmdan ayrýlmak istiyor. Ýngiliz yýldýz, menajerine kulüp bulmasý için talimat verdi. Tecrübeli futbolcu, sarý lacivertli yönetimden de bonservisini talep etti. Ýngiliz kanat oyuncusu, takýmdan ayrýlýþýnda zorluk çýkmasýný istemiyor.

TRANSFERÝ SON ANDA ÝPTAL OLDU!

Serie A'nýn güçlü ekiplerinden Lazio, Ýngiliz oyuncu Ryan Kent'in transferi için Fenerbahçe ile anlaþma saðlamýþtý ancak son anda transfer iptal oldu. Ryan Kent ve temsilcisi, kulüpler arasýnda imzalar atýlmasýna raðmen son anda fikirlerini deðiþtirdi ve transfer oyuncu tarafý kaynaklý iptal oldu

736 DAKÝKA SÜRE ALDI

Bu sezon tüm kulvarlarda 18 maçta boy gösteren Kent, 736 dakika süre aldý. Yýldýz oyuncu bu maçlarda 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Star Gazetesi