Fenerbahçe'de Türk oyuncu harekatý
ABONE OL

Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic, Szymanski, Becao, Djiku gibi isimlere imza attýran Fenerbahçe'de yabancý transferlerinin devam etmesi için yerli isimlere de ihtiyaç var.

Kaleye Livakovic'i getirmek isteyen Sarý-Lacivertliler, 8+3 kuralý nedeniyle Trendyol Süper Lig'de ve kupada ilk 11'e yazabileceði milli futbolculara kanca attý. Uzun süredir Mert Müldür'le görüþen Fener Yönetimi, Zeki Çelik ve Rýdvan Yýlmaz'a da teklif yaptý. Son bomba ise Marsilya'da oynayan hücum jokeri Cengiz Ünder.

15 MÝLYON ÝSTEDÝLER

Milli futbolcu Cengiz Ünder, Fenerbahçe haberlerinin ardýndan, "Bazý teklifler var. Görüþmeleri menajerim yönetiyor. Þu anda söylemem doðru olmaz" açýklamasýný yaptý. Marsilya ile temaslara baþlayan Fenerbahçe, Fransýz ekibinden '15 milyon euro' yanýtý aldý.

Sarý-Lacivertliler, taksitlerle bu transferi 10 milyon euronun altýnda bir rakama bitirmek için çaba harcayacak. Bunun dýþýnda Ýsmail Kartal'ýn yabancý yýldýzlarý oynatabilmesi için de diðer operasyon bek bölgesine yapýlacak.

FERDÝ'NÝN YERÝ GARANTÝ

Son 2 sezonun parlayan ismi Ferdi Kadýoðlu, ilk 11'in garanti ismi. Ýsmail Kartal, Ferdi'yi sol bekte oynatmak istiyor, ancak bu plan deðiþebilir... Sað bek için Mert Müldür'ün takýmý Sassuolo'ya 3.5 milyon euro önerildi. 5 milyon euroda diretiyorlar.

G.Saray'ýn da devrede olmasý sebebiyle bu süreç uzadý. Ayný mevkiinin oyuncusu Zeki Çelik için Roma'ya fiyat soruldu, yanýt bekleniyor. Sol bekte ise Rýdvan Yýlmaz'la bir görüþme oldu. Ancak futbolcu Süper Lig'e dönmek istemediðini bildirdi.