Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 3 isme yol gözüktü
ABONE OL

Fenerbahçe, ara transferde kadrosuna takviye yapmaya hazýrlanýrken sürpriz ayrýlýklar da yaþanabilir.

3 ÝSÝM AYRILIK AÞAMASINDA

Sarý-Lacivertliler'de 3 ismin ayrýlýk aþamasýnda olduklarý belirtiliyor. Bu isimlerin durumunda teknik heyetin de deðerlendirmelerinin önemli rol oynayacaðý ifade ediliyor.

RYAN KENT'E YOL GÖZÜKTÜ

Sezon baþýnda Rangers'tan, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla katýlan Ryan Kent'in durumunun da ara transfer döneminde belli olmasý bekleniyor. Sarý lacivertlilerin geniþ kadrosunda kendisine düzenli olarak ilk 11'de þans bulamayan Kent'in, Kanarya'dan ayrýlma ihtimalinin yüksek olduðu konuþuluyor. Tecrübeli oyuncunun menajerinin de, hem Ýngiliz hem de Ýskoç kulüpleriyle temasta olduðu öðrenildi.

BATSHUAYI KARAR AÞAMASINDA

Edin Dzeko'nun transferi sonrasý forvet hattýnda ikinci plana düþen ve Süper Lig'de 1 maç hariç, sadece Avrupa maçlarýnda ilk 11'de þans bulan Michy Batshuayi, bu durumdan son derece rahatsýz olmuþtu. Ligde daha fazla süre almak isteyen Batshuayi'nin, teknik direktör Ýsmail Kartal'la görüþerek, geleceðiyle ilgili bir karar alacaðý bildirildi.

AYRILMAK ÝSTEDÝ AMA SICAK BAKILMIYOR

Kanarya'da stoper transferi için yoðun bir çalýþma sürerken, bu bölgede yer alan isimlerden Samet Akaydýn'ýn, Ocak ayý içerisinde takýmdan ayrýlmak istediði konuþuluyor. A Milli Takýmýmýz'ýn baþýna Vincenzo Montella'nýn geçmesinin ardýndan ilk 11'de þans bulan ancak Fenerbahçe'de düzenli oynayamayan Samet, EURO 2024 öncesi karar aþamasýna geldi. Tecrübeli stoperin, Becao-Djiku ikilisinin arkasýnda kalacaðýný düþünerek, yönetimden ayrýlmak için izin talep ettiði bildirildi. Kanarya ise Becao'nun sakatlýðýnýn sürmesi, Djiku'nun Afrika Kupasý'na gidecek olmasý nedeniyle Milli futbolcunun gitmesine pek de sýcak bakmýyor.