Fenerbahçe'den taraftara açýk antrenman
ABONE OL

Topuk Yaylasý Tesisleri'nde yeni sezon hazýrlýklarýný sürdüren Fenerbahçe, ilk etap kampýnýn 4. gününde taraftara açýk antrenman yaptý.

Fenerbahçe, yeni sezon hazýrlýklarý kapsamýnda kamp yaptýðý Topuk Yaylasý Tesisleri'nde günde çift antrenmanla çalýþmalarýný sürdürüyor. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk olarak ýsýnmayla baþlayan idmanda daha sonra dar alanda pres ve oyun kurma üzerine taktik antrenman gerçekleþti. Tribünlerdeki yerlerini alan sarý-lacivertli taraftarlar da baþta Mourinho olmak üzere futbolculara tezahüratlarda bulundu.

Daha sonra diðer sahaya geçen takým, 3 oyuncunun joker olarak kullanýldýðý 11'e 11 çift kale maç yaptý.

Hava sýcaklýðýnýn artmasý sebebiyle oyuncularýn serinlemesi için sahada kýsa süreli sulama sistemi açýldý. Pas çalýþmasýyla devam eden idman esneme çalýþmasýyla sona erdi. 1 saat 30 dakika süren antrenmanýn sonunda Portekizli teknik adam taraftarlarýn yanýna giderek imza daðýttý. Futbolcular da daha sonra ayný bölgeye gelerek kendilerine destek veren taraftarlara alkýþlarla karþýlýk verdi. Daha sonra birkaç futbolcu taraftarlarýn formalarýný imzaladý.

Ýzinleri sona eren Alexander Djiku ile Bright Osayi-Samuel, bugün yapýlan saðlýk kontrollerinin ardýndan günün ikinci antrenmanýnda takýmla çalýþacak.

Sarý-lacivertliler, yarýn basýna kapalý yapacaðý idmanla hazýrlýklarýný sürdürecek.