Fenerbahçe'den transferde dev hamle! Roberto Firmino'ya sýký takip
ABONE OL

Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki çalýþmalarý devam ederken golcü transferi için gündemde dünyaca ünlü futbolcu Roberto Firmino bulunuyor. Taraftarlarýn heyecanla takip ettiði yýldýzýn durumunu, Fenerbahçe yönetimi de çok yakýndan izliyor. Sarý-Lacivertli ekibin Belçikalý oyuncusu Michy Batshuayi'nin takýmdan ayrýlmasý durumunda hamlenin en kýsa sürede yapýlacaðý aktarýlýyor.

YAKINDAN TAKÝP EDÝLÝYOR

Sezon baþýnda Liverpool'dan Suudi Arabistan'ýn Al-Ahli takýmýna transfer olan Brezilyalý yýldýz için iþler umduðu gibi gitmedi. Firmino, bu ay Avrupa'ya dönme kararý aldý. 32 yaþýndaki golcü için Fenerbahçe'nin yaný sýra Ýngiltere'den Fulham ve Sheffield United'ýn istekli olduðu iddia edilmiþti. Sarý-Lacivertli Yönetim'in henüz giriþimde bulunmamýþ olmasýna raðmen yýldýz futbolcunun durumunu takip ettiði öðrenildi.

MICHY BATSHUAYI AYRILIRSA...

Roberto Firmino için Fenerbahçe'nin hamle yapmasýnýn en önemli þartý, Michy Batshuayi'nin takýmdan ayrýlmasý. Belçikalý golcü beklendiði gibi transfer olursa, yönetim de Firmino için kollarý sývýyabilir.

ÝLK 11 GARANTÝSÝ ÝSTÝYOR...

Tecrübeli forvetin gideceði takýmdan 1 numaralý beklentisinin ise 11 garantisi olduðu kaydedildi. Edin Dzeko bu kadar formdayken Fenerbahçe'nin bu konuda Firmino'ya istediðini verip veremeyeceði merak konusu.

TAKTÝK DEÐÝÞEBÝLÝR

Bir diðer ihtimal ise Ýsmail Kartal'ýn dünyaca ünlü yýldýzýn transferi için taktiksel deðiþime gitmesi olabilir.

AL AHLI PERFORMANSI

Al Ahli ile toplam 19 resmi maça çýkan golcü oyuncu 3 gol ve 3 asist yapma baþarýsý gösterdi.