Fenerbahçe'den transferde yeni operasyon! Orta sahaya 3 aday
ABONE OL

Orta sahaya Fred'in yanýna iyi bir 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, çalýþmalarýný tüm hýzýyla sürdürüyor. Sarý-Lacivertli ekip, iyi bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için titizlikle görüþmelerini devam ettiriyor.

GUIDO ÝÇÝN LYON'LA REKABET

Fenerbahçe, orta saha transferi için 3 yýldýzdan birisini kadrosuna katmak için çýlgýn planýný hazýrladý. Real Betis formasý giyen Guido Rodriguez transferinde Lyon ile kapýþýyor. Geçtiðimiz günlerde çýkan haberler doðrultusunda Fransýz ekibi, Betis'in istediði 15 milyon Euro'nun çok uzaðýnda bir öneride bulunmuþtu. Fenerbahçe ise þu anda Betis'in istediði rakama en yakýn olan taraf. Arjantinli futbolcu, kadroda tutulmak istense de son ana kadar bastýrýlacak. Orta yol bulunursa imzalar atýlabilir.

TOP KAPMA CANAVARI

Fenerbahçe'nin Arjantinli yýldýzýn peþinden koþmasý boþuna deðil. Guido, 2020'de Real Betis'e imza attý. 29 yaþýndaki futbolcu, orta sahada rakiplerine göz açtýrmýyor. Baþarýlý oyuncu, ilk sezonunda maç baþýna 2.8 top kaparak bu alanda ligin en iyi 3. ismi oldu. Guido Rodriguez, 2021-22'de 3, geçen sezon ise 3.4 top kapma ortalamalarýyla bu istatistikte La Liga'nýn zirvesinde yer aldý.

KRUNIC ASKIYA ALINABÝLÝR

Ýtalyan devi Milan'a, Rade Krunic için 12 milyon Euro'luk teklif yapýldý. 29 yaþýndaki futbolcu için Çizme ekibinden gelecek yanýt bekleniyor. Sarý-Lacivertliler, Milan ile yaptýðý görüþme çerçevesinde son tekliflerinin 12 milyon Euro olduðunu iletti. Eðer aksi bir durum ile karþýlaþýlmasý halinde Boþnak futbolcunun transferi askýya alýnacak.

PARTEY'ÝN MAAÞI CEP YAKIYOR

Ýngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in formasýný giyen Thomas Partey'in takýmdan ayrýlma ihtimali bulunuyor. 2020 yýlýnda Atletico'dan 50 milyon Euro karþýlýðýnda transfer edilen Ganalý orta sahanýn birçok talibi var. Ancak 30 yaþýndaki oyuncunun, 10 milyon Euro'yu geçen senelik maaþý cep yakýyor. Fenerbahçe cephesi, oyuncu tarafýyla yaptýðý görüþmede maaþýnda indirim talep etti. Eðer Partey, bu konuda bir kolaylýk saðlarsa giriþimlerin baþlamasý bekleniyor.