Fenerbahçe'ye transferde rakip çýktý! Fiyat artýrdýlar
ABONE OL

Süper Lig'de liderliðini sürdüren ve Avrupa'da da lider olarak turlayan Fenerbahçe, sakatlýk krizi yaþýyor. Özellikle savunma bölgesinde birçok oyuncusundan mahrum kalan sarý lacivertliler, ara transfer dönemi için çalýþmalarýný hýzlandýrdý. Þampiyon olma hedefiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarý Kanarya, rotasýný Ýspanya'ya çevirdi.

Aktarýlan habere göre Fenerbahçe, Atletico Madrid formasý giyen Çaðlar Söyüncü'nün takým arkadaþý Stefan Savic ile temas halinde. Ýddiaya göre, deneyimli stoperin menajeri sarý lacivertli ekiple görüþmek için Ýstanbul'a geldi. Ýki tarafýn da transfere sýcak baktýðý öðrenilirken, Sarý Kanarya'ya Savic için rakip çýktý.

Suudi Arabistan ekiplerininde, baþarýlý stoperin peþinde olduðu aktarýldý. Yapýlan habere göre, Arap takýmlarý Karadaðlý savunmacýyý kadrosunu katmak için ocak ayýnda 14 milyon euroya kadar bir ödeme yapabilir. Ancak Savic'in eþinin Suudi Arabistan'a gitmek istemediði ve Ýstanbul'a daha sýcak baktýðý öðrenildi.

SÖZLEÞMESÝ BÝTÝYOR

2015 yýlýndan bu yana Atletico Madrid'de forma giyen ve sözleþmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan Stefan Savic, bu sezon 13 karþýlaþmada sahaya çýktý.

Star Gazetesi