Fenerbahçe'yi üzen haber! Rade Krunic transferinde rakip çýktý
ABONE OL

Fransýz basýný, Lyon'un Fenerbahçe'nin transferde aþama kaydettiði belirtilen Rade Krunic için devreye girdiðini yazdý. Ýþte sýcak transfer geliþmesinin detaylarý...

"F.BAHÇE ANLAÞMA SAÐLADI"

Ýtalyan basýný Gazzetta, daha önce Fenerbahçe'nin Rade Krunic ile her konuda anlaþma saðladýðýný öne sürdü. Ayrýca, sarý lacivertlerin sportif direktörü Mario Branco'nun kýsa süre içinde Milan ile bonservis pazarlýðýna baþlayacaðý belirtildi.

YENÝ BÝR RAKÝP ÇIKTI

Bu geliþmelerin ardýndan yeni bir iddia da Fransa'dan geldi. Le10Sport'un haberine göre, Ligue 1'de kötü günler geçiren Lyon'un Krunic'i transfer listesine eklediði yazýldý.

ÖNCELÝK ORTA SAHA

Kýþ transfer döneminde öncelikli olarak orta saha transferi yapmayý planlayan Fransýz temsilcisinin, Milan'ýn yýldýzýný renklerine katmak için harekete geçtiði ifade edildi.

ÝLK PAZARLIKLAR 6-7 MÝLYON EURO

Haberde Fenerbahçe'nin oyuncu için teklif hazýrlýðýnda olduðu belirtilirken, Milan'ýn Bosnalý oyuncu için 10 milyon euro bonservis istediði aktarýldý. Ayrýca her iki kulüp için de pazarlýklarýn 6-7 milyon eurodan baþlayacaðý kaydedildi.

ALTERNATÝFLER DE VAR

Haberde Lyon'un bu oyuncuya alternatif olarak ise Real Betis'ten Guido Rodriguez ile Rennes formasý giyen Baptiste Santamaria'yý da listesinde bulundurduðu belirtildi.

BU SEZON 14 MAÇTA OYNADI

Milan'ýn 2019 yazýnda 8.6 milyon euro bonservis bedeliyle Empoli'den transfer ettiði defansif orta saha, bu sezon 14 resmi maçta 896 dakika süre aldý.