Ferdi Kadýoðlu'ndan Hollanda'ya gözdaðý! ''Korkun bizden''
ABONE OL

Milli yýldýzýmýz Ferdi Kadýoðlu, Avusturya'yý 2-1 yendiðimiz maçýn ardýndan çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda'nýn yayýncý kuruluþuna açýklamalar yaptý.

Sözlerine 'Korkun bizden' diyerek baþlayan Ferdi Kadýoðlu, "Hollanda kesinlikle bizden korksun. Bir maça ne kadar enerji koyduðumuza bir bakýn. Hücumda tehlikeli þanslar üretiyoruz, defansif olarak bugün çok iyiydik." dedi.

"HOLLANDA'DAKÝ ARKADAÞLARIM BÝZÝ TUTUYOR"

Alt yaþ kategorilerinde Hollanda için oynayan Ferdi, "Az önce telefonumu kontrol ettim ve Hollanda'daki birçok arkadaþýmýn tebrik mesajlarýný gördüm. Hollanda'daki arkadaþlarým Türkiye'yi destekliyor. Hepsine birer forma gönderdim. O formalarý giymek zorundalar." ifadelerini kullandý.

"FÝNALE KALMAK ÇOK GÜZEL OLUR"

Milli yýldýzýmýz, "Taraftarlarýmýzla birlikte sahada 12 kiþiyiz. Tabii ki Almanya'da yaþayan çok sayýda Türk var ve bizi yalnýz býrakmýyorlar. Biz de þimdi maksimum gücümüze ulaþmak istiyoruz. Finale kadar gidersek çok güzel olur." diyerek sözlerini tamamladý.

BERLÝN'DE KARÞILAÞACAÐIZ

A Milli Takýmýmýz, Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda cumartesi günü 22.00'de karþý karþýya gelecek. Turun galibi Ýngiltere ya da Ýsviçre ile eþleþecek.