Feyyaz Uçar, Van Bronckhorst'a sahip çýktý: Haklý, bunu yapmayýn
ABONE OL

Beþiktaþ Kulübü'nün Futbol Þube Sorumlusu ve Basýn Sözcüsü Feyyaz Uçar, Eintracht Frankfurt karþýlaþmasýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Taraftarýn, Ernest Muçi ve Ersin Destanoðlu'nu ýslýklamasý hakkýnda konuþan Feyyaz Uçar "Giovanni van Bronckhorst'un serzeniþlerini haklý bulduk. Sahada kötü oynayan oyuncu yoktu. Hocamýzýn söyledikleri çok önemli. Her oyuncuya ihtiyacýmýz var. Avrupa'da mücadele ederken, lig þampiyonluðu için de oynayacaðýz. Türkiye Kupasý da baþlayacak. Yönetim olarak oyundan memnuniyetimizi paylaþtýk. Hocamýzdan memnunuz. Sadece 3 puan kaybettik. Yolumuza devam edeceðiz." dedi.

Siyah-beyazlý camiaya mesaj gönderen Feyyaz Uçar "Daha sezon yeni baþladý, Ekim ayýndayýz. Bu sene hedeflerimiz var. Uzun bir yol var ve bu yolu taraftarla, camia ile birlikte yürüyeceðiz. Biz onlarla hep beraber olmak istiyoruz. Onlarýn da bizle birlikte olmak istediðinden eminiz. Ýnþallah camiamýzla birlikte güzel þeyler baþaracaðýz. Oyuncularýmýz ve teknik heyetimize teþekkür ediyoruz." ifadelerini kullandý.