Feyyaz Uçar'dan kadro dýþý açýklamasý!
ABONE OL

Beþiktaþ'ta Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly'nin kadro dýþý almasýnýn yankýlarý sürüyor.

Siyah-beyazlýlarda kadro dýþý kalan 5 futbolcunun takýma geri dönebileceði iddia edildi.

Bu geliþmenin ardýndan Beþiktaþ'ta futbol þube sorumlusu Feyyaz Uçar'dan açýklama geldi.

FEYYAZ UÇAR: "TAKIMA DÖNMELERÝ SÖZ KONUSU DEÐÝL"

TRT Spor'a konuþan Feyyaz Uçar, açýklamasýnda, "Kadro dýþý kalan oyuncularýn þu anda takýma dönmesi söz konusu deðil. Hukuki süreç baþladýðý için takýmdan koparamýyorsun ve bu nedenle antrenmanlara çýkacaklar. Þu an itibarýyla biz ayný noktadayýz." þeklinde konuþtu.

VINCENT ABOUBAKAR'DAN PAYLAÞIM

Vincent Aboubakar, kadro dýþý kararýnýn ardýndan þu açýklamayý yaptý;

"Artýk bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakýmý yapmadým. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi baþlamadan saçlarýma bakým yapmýþtým. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartýþmam ya da disiplinsiz davranýþým olmadý. Bu sezon 11 gol 3 asist yaptým. Geçen sezonun ikinci yarýsýnda 13 gol attým. Ve hepsinden önemlisi, sözleþmeli olduðum her dakika tüm çabamý ve konsantrasyonumu takýma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden deðerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asýlsýz suçlamalardan vazgeçin, iþimi yapmama izin verin."

BAILLY'NÝN MENAJERÝNDEN AÇIKLAMA

Eric Bailly'nin menajeri Rafaele Pimenta ise, kadro dýþý açýklamasý sonrasý, "Kadro dýþý kalmasýna þok olduk ve bu bizi çok þaþýrttý. Eric'in yanlýþ bir þey yapmadýðýný bildiðimiz için tepkimizi göstermeye hazýrlanýyoruz. Oyuncunun haklarý ihlal ediliyor ve onu koruyacaðýmýzdan emin olabilirsiniz" þeklinde konuþtu.

GHEZZAL: "KEYFÝ KARAR"

Rachid Ghezzal, kadro dýþý kalmasýnýn ardýndan paylaþým yaptý. Ghezzal'ýn açýklamalarý þu þekilde:

"Bu sabah sosyal medyada tesadüfen keþfettiðim kulübün açýklamasýný dikkate alýyorum. Bu beni þoke etti ve derinden yaraladý. BEÞÝKTAÞ formasýný giymekten, kazanmaktan ve takým için savaþmaktan her zaman gurur duydum ve sözleþmemin sonuna kadar bu fýrsata sahip olduðum sürece yapmaya devam edeceðim.

Ancak, ismimin olasý davranýþ sorunlarýyla veya takýma olan baðlýlýk eksikliðiyle iliþkilendirilmesini kabul edemem. Bu nedenle bu dýþlamanýn hiçbir þeyle ilgisi olmadýðýný size söylemeliyim: bu tamamen keyfi ve politik bir karardýr.

Tüm taraftarlara, destek mesajlarýnýzýn hepsini gördüðümü bilin. Bu mesajlar beni etkiledi ve size minnettarým. Sizi seviyorum."