Fýrtýna'nýn çilesi bitmiyor! Trabzonspor beraberliðe adeta abone oldu
ABONE OL

Süper Lig'in 8'inci haftasýnda deplasmanda Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor, deplasman galibiyet hasretini sona erdiremedi. Bordo-mavili takým Hatayspor beraberliði ile Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk 4 deplasman maçýndan da beraberlikle ayrýlmýþ oldu. Sezona Sivas deplasmanýnda (0-0) aldýðý beraberlikle baþlayan Trabzonspor, 4'üncü haftada Eyüpspor ve 6'ncý haftada Gaziantep FK ile de golsüz berabere berabere kalmýþtý. Dün Hatayspor deplasmanýndan da1-1'lik sonuçla dönen bordo-mavililer, böylelikle deplasman galibiyet hasretini 4 haftaya çýkarmýþ oldu. Karadeniz ekibi Hatayspor beraberliði ile bu sezon Süper Lig'de çýktýðý 7 maçýn 6'sýnda berabere kaldý.

BANZA GOLLERE DEVAM

Öte yandan bordo-mavili takýmýn yeni transferlerinden Simon Banza, Hatayspor deplasmanýnda takýmýna beraberlik golünü kazandýran isim oldu. Golcü oyuncu attýðý golle Süper Lig'de Anthony Nwakaeme'den (Mart 2022) bu yana Trabzonspor'un üst üste üç golünü atan ilk yabancý oyuncu oldu.

YEREL BASIN MANÞETLERÝ

Trabzon'da yayýn yapan yerel gazeteler bordo-mavili takýmýn deplasmandaki beraberliðini farklý baþlýklarla manþetlerine taþýdý.

Trabzon yerel basýnýnýn manþetleri þu þekilde:

Sonnokta: Trabzon çile çektiriyor

Karadeniz: Eserinizle gurur duyun

Taka: Fýrtýna beraberliðe abone

Günebakýþ: Ne olacak Trabzon'un hali