Başakşehir'le Manchester City Cengiz Ünder konusunda anlaşmaya varamadı
ABONE OL

Başakşehir Kulübü ile Manchester City, Cengiz Ünder transferi için İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan görüşmede herhangi bir sonuç çıkmadı.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile İngiltere’nin Manchester City kulübü yetkilileri arasında genç oyuncumuz Cengiz Ünder’in transferi hakkında 4 saat süren bir görüşme gerçekleşmiştir. Yapılan görüşmeler sonrası henüz bir anlaşmaya varılamamıştır."

4 SAATLİK GÖRÜŞME

Manchester City Kulübü yetkilileri, Cengiz Ünder için Başakşehir ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a gelmişti.

Görüşme saat 13:30 Four Season Hotel'de Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Manchester Cityli yöneticiler arasında gerçekleşti. City'nin, Cengiz Ünder için Başakşehir'e 8 milyon Euro önerdiği iddia edildi.