GS BJK FB transfer haberleri
ABONE OL

Tolgay Arslan, Gökhan Töre ve Tolga Zengin ise takýmdan gönderilecek. Galatasaray ikinci yarýya girerken Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u kadro dýþý býraktý. Ersun Yanal'ýn raporu doðrultusunda transfere hýz veren Fenerbahçe'nin hafta içinde artýk transferleri açýklamasý bekleniyor.

Devre arasý transfer dönemini hareketli geçiren Beþiktaþ, Burak Yýlmaz ve Mirin'i kadrosuna kattý. Adana Demirspor'da forma giyen Orkan Çýnar ise Siyah-Beyazlý takýma geri döndü. Tolgay Arslan, Gökhan Töre ve Tolga Zengin ise takýmdan gönderilecek. Ayrýca Beþiktaþ'ýn sað beke bir oyuncu transfer etmesi bekleniyor. Galatasaray ikinci yarýya girerken Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u kadro dýþý býraktý. Marcao ve Emre Taþdemir transferlerini açýklayan Sarý-Kýrmýzýlý takýmdan henüz forvet transferi için resmi açýklama gelmedi. Alan ve Demba Ba transferleri ile ilgili her gün yeni spekülasyonlar çýkarken yönetim Alan transferinde sorun olmadýðý mesajýný veriyor. Fenerbahçe özelikle Serdar Aziz ve Tolgay Arslan için giþimlerini sürdürüyor. Ersun Yanal'ýn raporu doðrultusunda transfere hýz veren Fenerbahçe'nin hafta içinde artýk transferleri açýklamasý bekleniyor. Ayrýca Fenerbahçe'den Þener Özbayraklý ile ilgilenen Siyah-Beyazlýlar bir de sað bek transferi yapmaya çalýþýyor.

BEÞÝKTAÞ PJACA'YI GÜNDEMÝNE ALDI!

Devre arasý transfer dönemine hýzlý giren Beþiktaþ Burak Yýlmaz ve Mirin transferlerini kýsa sürede açýkladý. Ayrýca Adana Demirspor'da forma giyen Orkan Çýnar takýma geri dönmeye hazýrlanýyor. Ancak Tolgay Arslan, Gökhan Töre ve Tolga Zengin devre arasý kamp kadrosuna alýnmamýþtý. Babel'in Fulham'a gidecek olmasýnýn ardýndan gözler yapýlacak diðer transferlere çevrildi.


Ryan Babel’le yollarýný ayýran Beþiktaþ, Fiorentina’da kiralýk olarak forma giyen Juventus’lu Marco Pjaca’yý gündemine aldý. Hýrvatistan Milli Takýmý'nda forma giyen Pjaca bu sezon Fiorentina formasýyla çýktýðý 19 maçta 1 gol atýp 1 de asist yaptý.(TRTSPOR)

GALATASARAY TRANSFER HABERLERÝ

Galatasaray ikinci yarýya yarýn Boluspor ile oynayacaðý Türkiye Kupasý son 16 turu maçýyla baþlýyor. Ancak taraftarýn gözü hala forvet transferinde. Alan, Demba Ba, Tetteh ve bir çok isim geçerken yönetim henüz resmi bir açýklama yapmadý. Galatasaray'da transferde neler yaþanýyor. Sarý-kýrmýzýlý takým hangi oyuncuyu kadrosuna katacak.

BATSHUAYI TRANSFERÝNÝ AÇIKLADILAR!

Valencia'nýn Chelsea'den kiraladýðý fakat sözleþmesini feshedeceðini duyurduðu Michy Batshuayi'nin adý, ara transfer döneminde forvet arayýþýnda olan Galatasaray'ýn da gündemine gelmiþti.

25 yaþýndaki Belçikalý santrforun yeni kulübü ise artýk netlik kazandý. Monaco'nun baþkaný Vadim Vasilyev, Fransýz Canal Plus'e yaptýðý açýklamada oyuncuyu sezon sonuna dek kiraladýklarýný duyurdu.

Bu geliþmenin ardýndan oyuncunun çok kýsa bir süre içinde kendisini Monaco'ya baðlayan resmi sözleþmenin altýna imza atmasý bekleniyor. Batshuayi, Youri Tielemans ve Nacer Chadli'nin ardýndan takýmdaki üçüncü Belçikalý olacak.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERÝ

Fenerbahçe'de transferde þov haftasý! Ali Koç'un transfer müjdelerini bekleniyor! Sarý-Lacivertli taraftarlar nefeslerini tuttu, baþkan Ali Koç’un yarýn akþam ‘Camiaya Sesleniþ’ programýnda vereceði transfer müjdelerini bekliyor. Comolli ve transferle ilgilenen yöneticiler, listedeki oyunculardan en az ikisinin iþini, bu programa kadar bitirmek için yoðun mesai harcýyor.

Serdar Aziz için geri sayým

Galatasaray’ýn yollarýný ayýrma kararý aldýðý Serdar Aziz’le, Fenerbahçe ciddi biçimde ilgileniyor. Tecrübeli savunmacýyý kadrosunda görmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal, sabýrsýzlýkla müjdeli haberi bekliyor. Baþkan Ali Koç’un bizzat ilgilendiði Serdar transferinde Sarý-Lacivertliler, 2.4 milyon Euro’luk teklifine yanýt verilmesi için geri sayýma geçti. ​Sarý-Kýrmýzýlýlar’ýn, bu hafta içerisinde Fenerbahçe’nin teklifine cevap vereceði öðrenildi. Kanarya, Serdar ile ise her konuda anlaþmaya vardý.

Ersun Yanal'ýn gözdesi Moses

Chelsea’nin yýldýzý için yapýlan giriþimler, taraftarlarý fazlasýyla heyecanlandýrdý. Sarý-Lacivertliler, Nijeryalý’yý kiralamak için yoðun mesai harcýyor. Comolli, görüþme üstüne görüþme yapýyor. Moses, Ersun Yanal’ýn gözdesi. Oyun planýnda beklere büyük önem veren Yanal, Conte döneminde Chelsea’nin sað kanadýna ambargo koyan 28 yaþýndaki futbolcuyu çok istiyor. Ýngiliz ekibi, oyuncusunu kiralamaya hazýr. Comolli, Moses’i bir an önce ikna edip, baþkanýn yarýnki programda müjdeyi vermesi için çalýþýyor.


BEÞÝKTAÞ'TA MUHAYER OKTAY SÜRPRÝZÝ!

Beþiktaþ'ýn Muhayer Oktay için 210 bin Euro yetiþtirme bedeli, oyuncuya da aylýk 8 bin Euro ödeyeceði öðrenildi. Henüz resmi imzalar atýlmazken anlaþmanýn kýsa süre içerisinde tamamlanmasý bekleniyor. 19 yaþýndaki genç orta saha oyuncusu, bu sezon takýmýyla 10 maça çýkarken toplam 660 dakika süre aldý. Muhayer Oktay'ýn Alman ekibiyle sezon sonunda sözleþmesi sona eriyor.

VAGNER LOVE ÝÇÝN AÇIKLAMA!

Beþiktaþ'ta dün yaþanan Vagner Love krizi sonrasý oyuncuyla uzun bir süredir ilgilenen Santos kulübünün baþkaný Jose Carlos Peres'ten de flaþ bir açýklama geldi. Love'u kadrolarýnda görmek istediklerini söyleyen Peres þunlarý söyledi:

"Vagner Love, büyük bir oyuncu. Daha önce de neredeyse Santos'a gelecekti ama 6 saat yüzünden transfer yattý. Ancak kendisi hâlâ transfer hedeflerimizden biri. Bu konuda hocamýz Jorge Sampaoli'nin de görüþüne ihtiyacýmýz var."
 

BABEL'ÝN YERÝNE CHOUPO MOTING GELÝYOR!

Beþiktaþ'ýn, sözleþme yenileme teklifini geri çeviren Babel, Fulham'la anlaþtý. Bunun üzerine Fulham ile pazarlýklara baþlayan Kartal, 2 milyon Euro karþýlýðý bu transfere onay verdi. Premier Lig'de 19. sýrada bulanan Fulham, Hollandalý oyuncuyu 6 aylýðýna kiralayacak. Ýngiliz ekibi kümede kalýrsa Babel'in kontratýný uzatacak.

Hollandalý futbolcunun gitme ihtimali üzerine Choupo Moting'i listesine dahil eden Beþiktaþ, ayrýlýðýn resmileþmesi sonrasý harekete geçti. Siyah-beyazlýlar, "Takýmýmla anlaþýrsanýz gelirim" diyen 29 yaþýndaki Kamerunlu yýldýz için kulübü PSG'ye satýn alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Babel'in yerine düþünülen diðer adaylar ise kiralýk olarak Fiorentina'nýn formasýný giyen ancak ayrýlmak isteyen Juventus oyuncusu Marco Pjaca ile Sivassporlu Emre Kýlýnç. (Sabah)

BABEL FULHAM'A GÝDÝYOR!

Beþiktaþ, takýmdaki geleceði yýlan hikayesinde dönen Hollandalý yýldýz Ryan Babel'i, 2 milyon euro karþýlýðýnda Premier Lig ekibi Fulham'a verdi. Siyah-beyazlýlarla sözleþmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaþýndaki futbolcunun transferinin kýsa süre içerisinde resmen açýklanmasý bekleniyor. 2 yýl önce Deportivo'dan bedelsiz olarak transfer edilen Ryan Babel, siyah- beyazlý formayla çýktýðý 89 maçta 29 gol ve 12 asiste imza atarken 1 Süper Lig þampiyonluðu yaþamýþtý. Öte yandan Hollandalý oyuncunun oðlu, sosyal medya hesabýndan Babel'in tesislerden ayrýlýrken çekilen görüntülerini paylaþtý ve "Gerçekten ayrýlýyor" ifadelerini kullandý. Babel de geçtiðimiz gece sosyal medya hesabýndan uçan bir kartal görseli kullanýp gideceðinin mesajýný vermiþti. Öte yandan Babel, Fulham'ýn bu sezon çinde Beþiktaþ'tan ikinci transferi oldu. Ada temsilcisi sezon baþýnda da Fabri'yi renklerine baðlamýþtý..

ÞENOL GÜNEÞ LARIN'Ý TAKIMDA TUTACAK!

Teknik direktör Þenol Güneþ’in Antalya kampýnda yaptýðý açýklamada takýmda performans olarak en beðendiði isimler arasýnda yer aldýðýný açýkladýðý Cyle Larin, Siyah-Beyazlýlar’la devam etme kararý aldý.

Ýlk etapta Kanadalý oyuncuyu kiralýk olarak bir Süper Lig ekibine göndermeyi planlayan yönetimin, teknik direktör Þenol Güneþ’in bu kararý sonrasýnda Larin konusunda geri adým attýðý öðrenildi.

Larin, bu sezon 17 maça çýkýp 3 gol ve 2 asistlik performans sergilemiþti.

SAÐ BEKE ÝKÝ ADAY!

Kanat transferi için çalýþma yürüten Beþiktaþ bir yandan da sað bek takviyesi için çaba sarfediyor. Beþiktaþ'ýn ilk hedefi Atalanta'da forma giyen ve sözleþmesi haziranda bitecek olan Arnavut futbolcu Berat Rýdvan Djimsiti. Sivasspor'un Berizlyalý beki Douglas için de görüþmeler var. Þenol Güneþ'in özellikle Djimsiti'yi istediði öðrenildi.

GALATASARAY TRANSFERE 4 KOLDAN SALDIRIYOR!

Galatasaray forvet transferine odaklandý... Gomis'in gitmesinden sonra kadroya golcü alamayan ve bu nedenle büyük tepki toplayan Sarý- Kýrmýzýlý yöneticiler listelerinde yer alan Clinton N'Jie, Benjamin Tetteh, Demba Ba ve Alan Carvalho için bu hafta içinde yeni giriþimlerde bulunmayý planlýyor.

Listede yer alan 4 oyuncudan 2'sini takýma kazandýrmak isteyen Galatasaray Yönetimi'nin bu iþi Ankaragücü ile oynanacak lig maçýna kadar yetiþtirmeyi planladýðý gelen bilgiler arasýnda yer alýyor.

Bu haftayý kritik bir hafta olarak gören Sarý- Kýrmýzýlý yöneticilerin listedeki 4 futbolcu ve kulüpleriyle yeni bir görüþme gerçekleþtirecekleri ortaya çýktý. Bu görüþmeler sonrasýnda 2 golcünün transfer edilmesi hedefleniyor.

Terim golcü için þart koþtu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yöneticilerle yaptýðý durum deðerlendirmesinde golcü transferinin bu hafta bitirilmesini þart koþtuðu belirlendi. Bu geliþme üzerine yönetim griþimlerine hýz verdi. (Takvim)

DEMBA BA'NIN SABRI TAÞIYOR!

Sarý-Kýrmýzýlýlar, forvet transferi konusunda Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua formasý giyen Demba Ba’yla görüþüp Senegalli futbolcuyla anlaþmaya varmýþtý.

33 yaþýndaki futbolcunun, Galatasaray’ýn kulübüyle görüþüp transferini bitirmesini beklediði bildirildi. Cim Bom’la yaklaþýk 10 gün önce el sýkýþmasýna raðmen Sarý- Kýrmýzýlýlar’ýn resmi yollardan bir giriþimde bulunmamasý ve bekletilmesi sebebiyle Demba Ba’nýn, durumdan dolayý mutsuz olduðu kaydedildi.

Tecrübeli futbolcunun, bu konudaki rahatsýzlýðýný yakýn çevresiyle paylaþtýðý kaydedildi.

OUMAR NIASSE'A VÝZE ÇIKMADI!

Cim Bom’un forvet transferi konusundaki adaylarý arasýnda Ýngiltere Premier Lig ekibi Everton’ýn 28 yaþýndaki futbolcusu Oumar Niasse’ýn, kulübündeki durumu belli oldu. Senegalli futbolcunun, ayrýlmak için Liverpool temsilcisinin menaceri Marco Silva’yla bir görüþme yaptýðý kaydedildi.

Hocasýna ayrýlmak istediðini açýklayan deneyimli futbolcuya 41 yaþýndaki menacerden vize çýkmadýðý bildirildi.

Niasse, Everton formasýyla bu sezon 7 karþýlaþmada sahaya çýkýp 1 asist yapabilmiþti.

Öte yandan deneyimli isimle Premier Lig’den de ilgilenen takýmlarýn olduðu öðrenildi.

FENERBAHÇE SON DAKÝKA TRANSFER HABERLERÝ

Marko Rog teklif edildi

Hýrvat oyuncu, menacerlerin önerisiyle Sarý- Lacivertliler’in gündemine girdi. Napoli formasý giyen Marko Rog, kiralýk listesinde bulunuyor. Basketbolu býraktýktan sonra futbolcu menacerliðine baþlayan Mirsad Türkcan, Rog’un temsilcilerinden biri. 23 yaþýndaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe’ye teklif edildi. Alman ekibi Schalke’nin de Hýrvat yýldýz için giriþimlerde bulunduðu kaydedildi. Önceliði Tolgay’a veren Sarý-Lacivertliler, bu transferin uzamasý halinde rotayý Rog’a çevirebilir.

Tolgay gemileri yaktý

Orta saha için 1 numaralý aday olan gurbetçi futbolcu ile el sýkýþýldý. Ancak Beþiktaþ ile yürütülen pazarlýklarda bir türlü orta yol bulunamadý. Siyah-Beyazlýlar, 4 milyon Euro’nun yaný sýra Þener Özbayraklý’yý istiyor. Fenerbahçe cephesi Þener’i vermeye razý olsa da 2 milyon Euro’dan fazla ödemeye sýcak bakmýyor. Tolgay da bir an önce transferinin bitmesi için gemileri yaktý. Baþarýlý orta saha oyuncusu yönetime, “Ýþi daha fazla uzatmayýn” mesajý gönderdi. Kadro dýþý olan Tolgay, bireysel çalýþmalarla Fenerbahçe’ye hazýrlanýyor.

Elis sabýrsýzlanýyor

Adý Fenerbahçe ile anýlan Alberth Elis, bir an önce müjdeli haberin gelmesini bekliyor. ABD Ligi’nde Houston formasý giyen ve bu sezonki performansýyla göz dolduran Elis, Sarý-Lacivertliler ile anlaþtý. Ancak Houston’ýn yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transfer gerçekleþmedi. 22 yaþýndaki Honduras’lý futbolcu, taraflarýn bir an önce anlaþmasýný umuyor. Fenerbahçeli taraftarlarýn, sosyal medya paylaþýmlarýna binlerce mesaj yaðdýrmasý da Alberth Elis’i fazlasýyla heyecanlandýrdý.

Tolga Ciðerci gönderiliyor

Sezon baþýnda sakat olmasýna raðmen transfer edilen Tolga Ciðerci, bir türlü iyileþemedi. Koþulara baþlasa da takýma katýlamayan ve kampa da götürülmeyen Tolga’nýn ne zaman salahara döneceði belirsiz. Bu nedenle Ersun Yanal, 26 yaþýndaki futbolcunun gönderilmesini istedi. Tolga’nýn sezon sonunda bitecek sözleþmesi her an fesh edilebilir.

Stefan Johansen sürprizi!

Ara transferde savunmasýný Yeni Malatyaspor’dan Sadýk Çiftpýnar’ý alarak güçlendiren Fenerbahçe’nin orta saha için sürpriz bir ismi listesine aldýðý ortaya çýktý. Ýngiliz basýný, Sarý-Lacivertliler’in Premier Lig ekibi Fulham’da forma giyen Norveçli Stefan Johansen’i kadrosuna katmak için düðmeye bastýðýný iddia etti.