Galatasaray peþine düþtü! Hedef Sýrp golcü: Luka Jovic
ABONE OL

Transfer çalýþmalarýný sürdüren Galatasaray, Milan'da yedek kaldýðý için mutsuz olan Sýrp golcü Luka Jovic'in peþine düþtü. Ýþte detaylar....

BURUK'UN GÖZÜNE GÝREMEDÝ

Bu sezon mutlak þampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da hücum hattýndaki sýkýntý teknik direktör Okan Buruk'u düþündürüyor. Þu an milli takýmda olan Cedric Bakambu, sarý kýrmýzýlý formayla istenen performansý veremedi ve Okan Buruk'un gözüne giremedi.

BEKLENTÝLERÝN GERÝSÝNDE KALDI

Buruk'un hücum hattýnda umut baðladýðý diðer bir isim olan Halil Derviþoðlu da beklentilerin gerisinde kaldý ve ortalamayý aþmayan grafiðiyle kadroda kendine yer edinemedi.

OKAN BURUK'U ENDÝÞE SARDI

Galatasaray'ýn Arjantinli dünya yýldýzý Mauro Icardi'nin sakatlýðý da bunun üzerine tuz-biber olunca Okan Buruk'u gol yollarýyla ilgili endiþe sardý.

YÖNETÝMDEN TRANSFER ÝSTEDÝ

Golcü sýkýntýsýnýn aþýlmasý için tecrübeli hoca yönetimden devre arasýnda bir golcü transferi yapýlmasýný talep etti.

ADANA DEMÝRSPOR'UN KAPISI ÇALINACAK

Sarý kýrmýzýlý ekibin listesine dahil ettiði son aday Adana Demirspor'dan M'baye Niang olmuþtu... Adana Demirspor'dan ayrýlmak istediði öne sürülen Niang için G.Saray kurmaylarýnýn kýsa süre içerisinde Adana ekibinin kapýsýný çalmaya hazýrlandýðý öðrenildi.

ASIL HEDEF LUKA JOVIC

Öte yandan, Galatasaray'ýn golcü transferi için asýl hedefinin Ýtalyan devinde forma giyen Sýrp santrfor Luka Jovic olduðu ortaya çýktý. Ýtalyan basýnýnda yer alan iddialara göre, Milan'da forma þansý bulamayan Jovic takýmdan ayrýlmak istiyor ve bu durumu menajeriyle de görüþerek kendisine takým bulmasýný istedi.

ÝLK TEMAS KURULDU

Sýrp yýldýzýn ayrýlýk düþüncesinde olduðunu öðrenen Galatasaray'ýn Luka Jovic'in menajeriyle ilk temasý kurduðunu da belirten Ýtalyan medyasý, sarý kýrmýzýlý ekibin 26 yaþýndaki Jovic'i kiralýk olarak kadrosuna katmak istediðini belirtti.

MILAN DA SICAK BAKIYOR

Ýtalyan devinin Jovic'in kiralýk gönderilmesine sýcak baktýðý ve teknik direktör Stefano Pioli'nin de bu konuyla ilgili onayýnýn alýndýðý gelen bilgiler arasýnda.

GÜNCEL PÝYASA DEÐERÝ 5 MÝLYON EURO

2023-24 sezonu baþýnda Fiorentina'dan Milan'a bonservis bedeli olmadan imza atan Jovic'in kýrmýzý siyahlý ekiple olan sözleþmesi 2024 Haziran ayý sonunda bitecek. Transfermarkt'a göre Luka Jovic'in güncel piyasa deðeri 5 milyon euro.

MÝLAN PERFORMANSI

Milan formasý ile toplam 16 resmi maça çýkan Jovic, 5 gol attý ve 1 asist yaptý.