Galatasaray'a Daichi Kamada müjdesi! ''Ayrýlmak istiyorum'' dedi
ABONE OL

Galatasaray, ara transfer döneminin son demlerinde gaza bastý. Sezon sonunda þampiyonluða ulaþmak isteyen sarý kýrmýzýlýlar, kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Cimbom, Lazio'da forma giyen Daihci Kamada için düðmeye bastý. Japon futbolcu için Çizme ekibinde beklenmeyen bir olay oldu.

DAÝCHÝ KAMADA AYRILIÐI KAFASINA KOYDU!

Japon yýldýz Daichi Kamada, son 5 maçta yedek kulübesinde kaldý. Ýtalyan medyasý; 27 yaþýndaki futbolcunun, daha önce kariyerinde böyle birþey yaþamadýðý ve Lazio'ya imza atarken bunu beklemediðini yazdý. Öte yandan, yýldýz oyuncunun takýmdan ayrýlmayý kafasýna koyduðu aktarýldý.

GALATASARAY'A GÜN DOÐDU!

Cimbom, Daichi Kamada'yý kadrosuna katmak isterken Japon futbolcu, Türkiye'ye sýcak bakmýyordu. Artýk 5 büyük ligde transfer döneminin sona ermesiyle, sarý kýrmýzýlýlar bu duruma avantaja çevirebilir. Forma bulamama sýkýntýsý yaþayan Kamada'nýn artýk Galatasaray'a sýcak baktýðý belirtildi.

SEZON ÝSTATÝSTÝKLERÝ

Bu sezon Çizme ekibiyle 22 maça çýkan yýldýz oyuncu, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi ve 1.046 dakika sahada kaldý. Deneyimli futbolcunun piyasa deðeri ise 20 milyon euro.

Star Gazetesi