Galatasaray'da Göztepe maçý öncesi 3 eksik
ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasýnda yarýn sahasýnda Göztepe ile karþý karþýya gelecek.

Türk Telekom Stadý'nda oynanacak maç saat 19.00'da baþlayacak. Müsabakayý Ali Þansalan yönetecek.

Ligde geride kalan 6 maçta ikiþer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaþayan Ýstanbul'un sarý-kýrmýzýlý takýmý, aldýðý 8 puanla haftaya 11. sýrada girdi.

Ýzmir temsilcisi ise 6 karþýlaþmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi gördü. Göztepe topladýðý 5 puanla 7. hafta öncesinde 15. sýrada yer buldu.

GALATASARAY'DA 3 EKSÝK

Sarý-kýrmýzýlý takýmda sakatlýklarý devam eden Arda Turan ile Sacha Boey'in yaný sýra cezasý süren Marcao, yarýnki karþýlaþmada forma giyemeyecek.

SON 4 LÝG MAÇINDA GALÝBÝYET YOK

Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçýndan galibiyet çýkaramadý.

Sezona GZT Giresunspor ve Atakaþ Hatayspor galibiyetleriyle giren sarý-kýrmýzýlý ekip, sonrasýnda Kasýmpaþa ve Trabzonspor ile berabere kaldý. Galatasaray, son 2 müsabakada da Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor'a yenildi.

Geride kalan 6 maçta rakip fileleri 8 kez havalandýran Galatasaray, kalesindeki 9 gole engel olamadý ve 7. haftaya -1 averajla girdi. Sarý-kýrmýzýlý ekip, ligdeki son 2 maçýnda gol atamadan maðlup oldu.

SON 32 SEZONUN EN KÖTÜ BAÞLANGICI

Galatasaray, Süper Lig'de 6. haftalar itibarýyla son 32 sezonun en kötü baþlangýcýný gerçekleþtirdi.

1989-1990 sezonunun ilk 6 haftasýnda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 maðlubiyet sonucunda 7 puan kazanan Galatasaray, sonrasýndaki 31 sezonun ayný dönemlerinde en az 9 puan elde etti.

Sezona 2'de 2 ile giren ancak sonrasýndaki 4 karþýlaþmada galibiyet elde edemeyen sarý-kýrmýzýlý ekip, 6 maç sonunda 8 puanda kalarak 1989-1990 sezonunda sonraki en kötü performansýný sergiledi.