Galatasaray'da rota yeniden Danimarka! Elias Jelert için görüþmeler hýzlandý
ABONE OL

Son iki sezonu þampiyon olarak tamamlamayý baþaran ve özellikle bu sezon Þampiyonlar Ligi'nde yarýþacaðý bir kadro kurmak için sað bek ile 8 numara transferlerini bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray, giriþimlerini hýzlandýrdý. 21 yaþýndaki sað bek Guela Doue için Rennes ile anlaþan sarý kýrmýzýlýlar, oyuncunun bitmek bilmeyen istekleri sonrasý masadan kalktý. Yeniden rotayý Danimarka'ya çeviren Cim-Bom, Elias Jelert için Kopenhag ile görüþmelerini hýzlandýrdý.

8 MÝLYON EUROYA KADAR ÝNDÝLER

Daha önce büyük ölçüde anlaþýlan ancak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un önceliðini Guela Doue'ye vermesi nedeniyle bu transferi ikinci plana atan Cim-Bom, Danimarka ekiplerinden Kopenhag ile dirsek temasýný koparmamýþtý. Sarý kýrmýzýlý yönetim, Elias Jelert transferi için Danimarka ekibinin yetkilileri ile görüþmeleri yoðunlaþtýrdý. Ýlk görüþmede 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag, 8 milyon euroya kadar indi. Cim-Bom, transferi bir an önce bitirmek istiyor.

SOL BEKTE DE OYNAYABÝLÝYOR

21 yaþýndaki Danimarkalý sað bekin kulübü ile olan sözleþmesi 2027 yýlýnýn Haziran ayýnda bitiyor. Transfermarkt verilerine göre, Elias Jelert'in güncel piyasa deðeri 5.5 milyon euro. Baþarýlý oyuncu, kariyerinde toplam 138 karþýlaþmaya çýktý. Toplamda 9 bin 847 dakika sahada kalan genç yetenek, 3 gol, 13 asistlik performans sergiledi. Jelert, 3 kez de Danimarka Milli Takým formasý giyme baþarýsý saðladý. Elias Jelert, sol bekte de görev alabiliyor.