Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi! Direkt bileti kesildi...
ABONE OL

Süper Lig'in son 2 haftasýna lider giren Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde. Derbide sarý lacivertlilerden puan almasý halinde þampiyonluðunu ilan edecek olan Cimbom, gelecek sezonun çalýþmalarýna baþladý. Avrupa'da baþarý hedefleyen sarý kýrmýzýlýlar, kadrosunu yeniden þekillendiriyor.

WILFRIED ZAHA DEPREMÝ!

Sezon baþýna büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha, beklentileri karþýlayamadý. Okan Buruk'un ideal 11'ine giremeyen Fildiþili futbolcunun bileti kesildi. Sarý kýrmýzýlý yönetim, sezon sonunda yýldýz futbolcuyla yollarýný ayýrma kararý aldý.

GERÝ DÖNEBÝLÝR!

Ýngiltere'den ve Suudi Arabistan'dan birçok talibi bulunan Zaha, Ada'ya geri dönmeye sýcak bakýyor. Yaz transfer döneminde iki ülkenin ekipleri, sarý kýrmýzýlýlarýn kapýsýný çalmayý hedefliyor. Zaha'dan önemli bir gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray, Suudi Arabistan'ý daha ön planda tutuyor.

GALATASARAY RAKAMLARI

31 yaþýndaki yýldýz futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda 40 maçta forma giydi. Aðlarý 10 kez havalandýran Fildiþili oyuncu, 5 kez de gol pasý verdi.

Star Gazetesi